Holivudski superstar prvi put pokazao sina


Objavljeno: 2018-05-16 21:19:00Holivudski glumački par Džon Travolta i Keli Preston promovisali su novi film Goti, ali su na crvenom tepihu u Kanu, što je još važnije, predstavili svoju decu. Ćerka Ela Blu porasla je i postala prava devojka, dok je javnost prvi put videla njihovog sina Bendžamina devet godina posle velike tragedije.


Foto: B92

Naime, bračnom paru je pre devet godina preminuo sin Džet. Tada su se pojavile informacije da je on umro, jer su roditelji kao deo Sajantološke vere odbijali medicinsku pomoć za dete, a relativno brzo, tri godine kasnije par je dobio naslednika Bendžamina.

 

Glumica ga je rodila veoma kasno, u 49. godini i tada je rekla da je on blagoslov za celu porodicu. Sada, sedam godina kasnije, njihov sin se prvi put pojavio pred kamerama foto-reportera. "On je lepak koji je spojio i opet sastavio ovu porodicu", rekao je kontroverzni glumac koji, osim što se u medijima pominje kao vatreni član Sajentološke crkve, često je dovođen u vezu sa raznim muškarcima.

 

Iako je godinama njihov brak na staklenim nogama, njih dvoje ipak odolevaju tračevima, pričama, te i dalje žive zajedno sa svojom decom.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.