HRVATSKA: Našao torbu sa 30.000 evra i roleksom i dobio neočekivanu nagradu!


Objavljeno: 2020-07-10 10:14Turisti iz Mađarske uspaničili su se kad su primetili da su izgubili torbu s novcem i predmetima u vrednosti 80.000 evra, ali situaciju su spasli Lošinjani koji su im odmah priskočili u pomoć i na kraju pronašli torbu. 


Foto: Pronašao torbu sa 30.000 evra i roleksom i dobio neočekivanu nagradu!

U ponedeljak su turisti iz Mađarske u Malom Lošinju iznajmili čamac, pa su prilikom povratka, za vreme dok su sipali gorivo na benzinskoj pumpi, primetili da su izgubili torbu s novcem i predmetima u vrednosti 80.000 evra.

 

Odmah su obavestili policiju i vlasnika glisera, preduzetnika iz Malog Lošinja Ludviga Curija, koji se ubrzo zatim sa sinom Kristijanom i nećakom Marinom i njihovim prijateljem Andrijom Glavanom s ostalim gliserima, uputio u potragu za izgubljenim stvarima pretražujući malološinjsku uvalu Augusta. Novac i vredni predmeti nalazili su se u torbi, a nju je pronašao na površini mora upravo vlasnik iznajmljenog čamca Ludvig Curi.


Curi je otkrio da je u torbi bilo gotovine u vrednosti od 30.000 evra, i sat marke roleks u vrednosti više desetina hiljada evra.

 

Izgubljene stvari je vratio vlasnicima koji su nagradili za poštenje sa 6.000 evra.


Izvor: RTV BNCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.