HONORARI: Otkriveno ko se za koliko para bruka!


Objavljeno: 2017-11-08 10:07:00Otkrivene zarade učesnika rijaliti programa Parovi! Lepa Lukić trpi uvrede i poniženja za 1.500 evra nedeljno! Lukićka ugovorila najveći nedeljni honorar, a tražila je i da bude zaštićena od napada.


Foto: Parovi na Happy TV

 

Lepa Lukić najplaćenija je učesnica ove sezone “Parova”. Ona dobija nedeljni honorar od 1.500 evra. Iza nje su Aleksandra Subotić i Vesna Rivas sa 800, zatim slede Đus sa 600 i Ivan Marinković i Miljana Kulić sa po 500 evra po nedelji.

 

Kraljica narodne muzike zasad je zaradila 12.000 evra, ali sudeći prema podršci koju ima od glasača, ona će debelo napuniti svoje džepove. Sad je jasno i zbog čega pevačica trpi razne uvrede i poniženja koje svakodnevno čuje od Milija Radosavljevića, Miljane Kulić i njene majke Marije.

 

- Ugovor Lepe Lukić je najvredniji, ona nije htela ni da čuje da uđe u “Parove” bez dobrog honorara na nedeljnom nivou. Producenti su izašli u susret njenom zahtevu. Pored novca, tražila je i da bude pošteđena mnogih nezgodnih situacija u vili, zato sada uvek traži zaštitu kad je napadnu pojedini cimeri - navodi naš izvor blizak produkciji i nastavlja:

 

- Aleksandra Subotić je podigla gledanost prošle sezone te ne treba da čudi što je sada dobila ozbiljan honorar. Ona i Vesna Rivas su u „Parovima” za isti novac, 800 evra nedeljno, a u prošloj sezoni je imala 100 evra manje. Đus zarađuje 600 evra nedeljno, a Miljana i Ivan Marinković po 500. Veliki broj učesnika od produkcije nedeljno dobija od 100 do 300 evra, kao što je slučaj s Teodorom Radoičić, Irmom Sejranić, Ninom Prljom i Milijem - otkriva izvor Kurira.

 

Pored nedeljne zarade koja im je zagarantovana, osim ukoliko ne budu novčano kažnjavani zbog nedoličnog ponašanja i kršenja ugovora, svi takmičari bore se i za nagradu koja može da dostigne čak 100.000 evra.


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.