HAOS: Godinama me proziva na ružan i perfidan način!


Objavljeno: 2018-12-20 14:09:00Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović našla se u centru skandala kada je do javnosti dospeo audio zapis njenog susreta sa koleginicom, Draganom Mirković, nakon više godina.

 


Foto: Svađa od ranije: Ceca i Dragana

Sada je Ceca odlučila da prokomentariše Draganu, te je za "Blic" navela šta misli o njoj.

 

- U tom snimku se slabije čujem, jer sam bila u prolazu. Vraćala sam se sa snimanja, a Dragana je sedela pored moje garderobe. Tuda sam morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada neko godinama indirektno negativno komentariše i proziva na jako ružan, perfidan način, usput prozivajući i moju porodicu i mene i karijeru, ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom joj je bilo i uzvraćeno - izjavila je Ceca i dodala:

 

- Sa druge strane, videla sam neke naslovne strane... Niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da nekome bude kriv za sunovrat iste. Dotičnoj koleginici želim sve najlepše, da snimi hit i da nađe mir u 2019. godini - rekla je Ražnatovićeva.

 

Podsećanja radi, pokušaj provokacije dogodio se u ponedeljak uveče na snimanju Novogodišnjeg programa Radio televizije Srbije, na koje je Dragana sačekala Svetlanu kako bi se susrela sa njom.

 

Ovim povodom stiglo je i saopštenje sa Javnog Servisa koji su otkrili da je luče iz Kasidola tražila da joj se ustupi Cecin termin.

 

- RTS je u dogovoru sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Draganom Mirković u ponedeljak organizovao snimanje Novogodišnjeg programa za pomenute izvođače. Ceca je trebalo da svoj deo snimi u 18 časova. Dva dana pre snimanja Dragana je zamolila da snima u tom terminu. Kontaktirali smo Cecu koja je izašla u susret RTS-u i ustupila svoj termin Dragani Mirković, te je svoj deo programa snimila dva sata kasnije - stoji u odgovoru Službe za odnose s javnošću i korporativni imidž RTS-a


Izvor: Blic
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.