Gotovo je sa bolnicom!


Objavljeno: 2018-11-29 12:41:00Nakon više od mesec dana, Darko Lazić danas je u prepodnevnim časovima izašao iz Zemunske bolnice i sanitarnim kolima biće transportovan u banju gde će biti nastavljeno njegovo lečenje.


Foto: Darko Lazić

 

Sa njim su sve vreme otac Milan, majka Branka i menadžer Miljan, kao i medicinska sestra. Pevač se prilikom izlaska iz bolnice nasmejao i podigao ruku u znak pozdrava. Na naše pitanje kako se oseća rekao je:

 

- Dobro sam, ide na bolje.

 

Budući da još ne može samostalno da hoda, Darka je medicinsko osoblje iznelo na krevetu, a lekari su u sanitarnom vozilu podesili temperaturu na 21,7 stepeni, kako bi pevač imao odgovarajuće uslove.

 

 

Roditelji Darka Lazića nisu krili sreću što je njihov sin izašao iz bolnice, a u KBC "Zemun" su došli jutros oko pola osam, kada su im predočene lepe vesti da Darko zapravo danas može da napusti bolnicu. Otpusna lista se čekala sat i po vremena, budući da su lekari sve vreme bili sa njima u bolnici kako bi proverili da je apsolutno sve u najboljem redu i da je Darko spreman za izađe.

 

Pre nekoliko dana, kod Darka u bolnicu je došao frizer koji ga je ošišao i obrijao. 

 

Podsetimo, Darko Lazić je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču. Njegov auto se četiri puta prevrnuo i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio povrede zbog kojih su mu se lekari borili za život, a sada se uspešno oporavlja.


Izvor: Blic
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.