Francuskinja ide na eutanaziju jer joj seksualni život nije dobar!


Objavljeno: 2018-09-11 16:10:00Žaklin Ženekel (74) iz Francuske želi otići na eutanaziju iako je zdrava osoba! Ona će poslednji put će razgovarati sa mužem i trojicom sinova u januaru 2020. godine...


Foto: novizivot.net

Proslaviće, zajedno će jesti i piti, a nakon toga planira odlazak u Švajcarsku, gde će je eutanazirati. Doktorka organizacije Lifecircle ubrizgaće joj smrtonosnu dozu natrijum pentobarbitala.

 

Iako je potpuno zdrava, ne želi više da živi i odlučila je da završiti svoj život u 76 godini svog života!

 

"Razmislila sam o svemu. Čovek je sa 76 godina star i nije više potpuno zdrav, kvalitet života pada. Vidim to po svom seksualnom životu koji nije tako dobar koliko bih ja želela"rekla je novinaru Le Tempsa.

 

A za nju, starost nije ništa više od "neizlečive bolesti koja je fatalna u svim slučajevima. Dodala je da je uživala u životu i da sad želi da umre pre nego što oseti sve što starost nosi.

 

"Ne želim umesto strasti da osećam sažaljenje" rekla je i otkrila da će eutanaziju platiti 10.000 švajcarskih franaka, što je, ističe, mnogo manje od hemoterapije.

 

Trenutno Žaklin daje nebrojene intervjue o svojoj odluci. Činjenica da je o svojoj odluci odlučila da progovori za medije, podelila je francusku javnost. Njene pristalice je vide kao hrabru, samosvesnu ženu koja drži svoj život u svojim rukama i ne želi da postane zatvorenik u vlastitom telu.

 

Kritičari je optužuju da je odlučila da umre zbog površnih razloga, kao i da je sve ovo samo način da privuče pažnju na sebe.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.