Fitnes trudnica sada je opuštena mama


Objavljeno: 2017-12-23 13:09:00Njenu trudnoću pratili su svi svetski mediji. Do poslednjeg dana drugog stanja fitnes instruktorka Sara Stejdž trpela je razne kritike, najviše zbog pločica na stomaku i vežbi sa kojima nije prestajala. A sada? Sara se slikala osam nedelja posle porođaja sa jednim važnim razlogom.


Foto: YouTube screenshot

 

Sara kaže da je njen ožiljak od carskog reza vrlo nisko i sasvim je mali. Ona koristi i trake od silikona koje "ravnaju" ožiljak. Sara je uprkos prognozama nevernika rodila zdravog dečaka kome su roditelji dali ime Logan.

 

 

Sada kada je dokazala da je moguće da fit trudnica rodi zdravo dete, Sara je postavila novu sliku i sledeći post: "Prošlo je dva meseca od porođaja i mislim da je pravo vreme da odgovorim na neka pitanja. Ne, nisam još počela da vežbam jer želim da mi rez posle porođaja potpuno zaceli. Da, za sada samo dojim. Da, uzimam dodatke da bih imala dovoljno mleka i da, vratila sam kilažu koju sam imala pre Logana. Najviše zasluge za to imaju dojenje i zdrava ishrana."

 

 

Ona se ipak požalila da je posle porođaja izgubila zadnjicu i mišiće na stomaku. "Imam i opuštenu kožu oko pupka koja oblikom nekako liči na zlo oko, pa je doživljavam kao zaštitu od trolova na internetu, a kad smo kod toga, što se dogodilo sa svima onima koji su rekli da će se Logan roditi nezdrav?", pitala je zgodna dvostruka mama.

 


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.