Dodik nema šta da traži sa švercerom cigareta


Objavljeno: 2021-02-12 12:13- Zaista mislim da predsjednik Dodik nema šta da traži sa Dakom Davidovićem, švercerom cigareta, kazao je Vulin. 


Foto: Aleksandar Vulin

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sinoć je rekao da ne zna da li je bilo susreta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa crnogorskim biznismenom Miodragom Dakom Dakićem, navodeći ako je do toga došlo da nije trebalo.

Na pitanje kako komentariše nedavni susret Dodika sa crnogorskim biznismenom Dakom Davidoviće, Vulin je odgovorio da je to neki čudan biznismen."Ja ne znam da li je on bio ili nije bio. Pričalo se svašta, da je bio kod predsjednika Dodika. Ja sam pročitao negdje demantij predsjednika Dodika. Zaista mislim da predsjednik Dodik nema šta da traži sa Dakom Davidovićem, švercerom cigareta", kazao je Vulin.

On naglašava da Daka nije baš neko sa kim treba da se susreće srpski član Predsjedništva.

"Tako da ako je bilo tog sastanka nije trebalo da bude", kazao je Vulin.

 

Na pitanje da li ih povezuje neki posao, Vulin je odgovrio da ne vjeruje u to.

 

Podsjetimo da je Milorad Dodik nedavno imao sastanak sa kontroverznim biznismenom iz Crne Gore koji je bio u pratnji sa nikšićko-budimskim vladikom Jonikijem, nakon čega su zajedno ručali sa Dodikovim ljudima, direktorima iz Laktaša, a društvo im je pravio i savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH.

Inače, ovo nije jedina posjeta Miodraga Dake Davidovića Republici Srpskoj i Banjaluci, gdje ima i neke poslovne aranžmane.


Izvor: BN

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.