Đorđe David: Želim da vidim kako Ceci radi mozak!


Objavljeno: 2021-09-09 12:42Pevač Đorđe David već je godinama stalni član žirija „Zvezda Granda“ i sada je bio šokiran kada je saznao da će mu nova kolegincia biti Svetlana Ceca Ražnatović.


Foto: Đorđe David: Želim da vidim kako Ceci radi mozak!

Đorđe je, s druge strane, veoma znatiželjan i želi da zna kako će se Ceca snaći u ulozi člana žirija:


- Moram da budem iskren da sam bio vrlo iznenađen. Navika je čudo i predsrasude su isto tako čudo. Međutim, u prethodne dve sezone sve moje predrasude su pale u vodu već kod Viki Miljković koju sam zavoleo najstrašnije, a ranije sam imao potpuno drugačije mišljenje o njoj. Želim da vidim i upoznam Svetlanu, da vidim kakva je, kako joj radi mozak, koliko je brza u reakciji, koliko je spremna da odgovori, da uđe u duel, koliko je spremna da podrži i da se suprotstavi, da se da klincima jer to oni od nas očekuju - rekao je roker.


- Iz aviona se vidi da ona nema mirnu energiju. Pred kamerama je mirna, ali ovo je drugi momenat, druga vrsta izlaska pred kamere. Ovo je nešto što traži ozbiljnu disciplinu u smislu da delimo priču ispred i iza kamera, tačnije onoga što se dešava kad se povučemo na pauzu, to su stvari koje razdvajamo. Dešavalo se da se u emisiji najstrašnije nagazimo oko kandidata za stolom, dok smo u zverinjaku, jedan na drugoga da udarimo. I sam sam imao nekotrolisane izlete u odnosu na Anu i Snežanu, gde me je posle bio blam i sramota, pa sam danima zvao da se izvinjavam. Ovde je najvažnije sačuvati glavu i odvojiti posao i privatno, govorim o nama koji smo u zverinjaku - istakao je Đorđe David.

- Nemojte ništa očekivati u prve dve, možda i tri emisije. Kako god da se zove taj novodošli, on mora da prođe toplog zeca i da mudro gleda u šta je ušao. Sigurno se nas pet ne prilagođava tom novom, već će taj novi morati da se uklopi. Govorim vam iz ličnog iskustva, jer kad sam došao ovde sa stavom 'najjači sam', bio sam manji od makovog zrna - izjavio je muzičar.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.