Đani objavio da je Sanja Maletić mrtva? Pevačica van sebe od besa!


Objavljeno: 2019-11-14 14:30Na internetu se pojavila vest da je pevačica Sanja Maletić pronađena mrtva u Banjaluci!


Foto: Sanja Maletić

Naravno, ovo je još jedna jeziva internet prevara, a što je najgore, nije da su samo Sanju uvukli u ove laži nego i njenog kolegu Đanija.

 

Ljudi koji stoje iza ovih užasnih laži napravili su da je upravo Radiša Trajković Đani podelio vest o Sanjinoj smrti na društvenim mrežama.

 

Sanja se ovim povodom oglasila i oštro poručila:

 

"Zloupotreba imena javnih ličnosti i plasiranje neistina i laži prelazi sve granice. Ja lično nemam komentar na ove gadosti. Prestanite koristiti imena mojih kolega da bi plasirali svoje bolesti.

 

 

Sanja Maletić nimalo nije ostala imuna na lažnu vest o njenoj smrti. Malo nakon drame naglasila je da takve stvari nikako nisu za šalu, te da će slučaj prijaviti policiji.

"Dokle više! Zaišta nema smisla! Naravno da sam potresena, ko ne bi bio. Da vas sahrane živu, to je van svake pameti. Shvatam da je ljudima dosadno i vidim da je neko napravio lažan profil i to objavio. Mogao je neko napraviti profil i objaviti da je bilo ko drugi pronađen mrtav, ali to nije šala! Ovo je mnogo potreslo moju majku, moju sestru, moje prijateljice koje su u blagoslovenom stanju. Zaista nemam reči za ovakve stvari! Slučaj ću prijaviti policiji i nadležni organi će se pozabaviti ovim, jer ovakvim stvarima treba stati na put. Zaista sam van sebe, pored svih svojih svakodnevnih problema još treba i ovim da se bavim. Živa sam, zdrava sam, to je sve što imam da vam kažem sad u ovom trenutku", rekla je ona. 


Izvor: AgencijeCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.