Devojka Šona Pena je vršnjakinja njegove dece


Objavljeno: 2018-08-17 15:25:00Slavni glumac dočekuje svoj rođendan na omiljenom havajskom ostrvu Oahu u društvu devojke Lejle Džordž.Iako danas puni 58 godina, to Šona Pena nije sprečilo da se zaljubi u 32 godine mlađu Lejlu, takođe glumicu, piše San.


Foto: YouTube screenshot

Par je uhvaćen kako uživa na plaži na ostrvu Oahu. Dok se oskarovac šetao i ponosno pokazivao mišiće, njegova devojka uživala je na suncu i nije obraćala pažnju na fotografe. Iako su zajedno već dve godine, retko su viđeni u javnosti, a tek povremeno ih paparaci uhvate u privatnim trenucima.

 

 

Lejla Džordž je, kao i Šon Pen, zaljubljena u glumu, što je nasledila od svojih roditelja - glumca Vinsenta D'Onofria (58) i glumice Grete Skaki(57) koji su istih godina kao i izabranik njihove ćerke. Lejla je prva devojka sa kojom je slavni glumac povezan otkako je pre tri godine naglo raskinuo vezu sa glumicom Šarliz Teron.

 

 

Pre toga je bio u braku sa pevačicom Madonom, s kojom je i danas u dobrim odnosima, kao i sa glumicom Robin Vrajt s kojom je turbulentan brak okončao 2010. nakon 14 godina. Njih dvoje imaju čerku Dilan (27) i sina Hopera Džeka (25).

 

 


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.