"> " />


DNK TEST: Slobodan Vasić je otac!


Objavljeno: 2016-12-07 13:09:00Pevač Slobodan Vasić nedavno je navodno uradio DNK analizu, kojom je utvrđeno da je on otac starije ćerke njegove sadašnje devojke Marine Perišić, javnost je ostala u šoku. Ni Goran, otac popularnog pevača, nije znao da je već pet godina deda i samo je kratko poručio da je srećan što njegov sin ima dete. "Srećan sam, ne želim ništa da komentarišem, on i ja se ne čujemo", kratko je poručio Goran i spustio slušalicu.


Foto: Aleksandar Jovanović

Ni Slobina bivša verenica Valentina Vučićević nije bila upućena u ovu priču.

 

"Nisam imala pojma da ima dete. Dok smo bili zajedno, on ni u jednom trenutku nije pominjao da je napravio dete. To je sada već njegova stvar, neka je živ i zdrav", rekla Valentina.

 

Podsetimo, Vasić je nedavno uradio DNK test i da je nakon pozitivnih rezultata priznao ćerku. Majka njegovog deteta, sa kojom je Sloba obnovio vezu, ima još jedno dete, i to iz braka sa izvesnim Strahinjom Jovanovićem, koji im ovih dana, kako pišu mediji, preti i zbog koga su se zaključali u stan.

 

"Ne bih da komentarišem ništa što se tiče dece. Nisam nigde potpisao, ali sam dete prihvatio. Ne samo stariju već i ovu drugu", objasnio je pevač, a zatim ispričao da se plaši za svoju bezbednost jer im, kako tvrdi, izvesni Strahinja preti.

 

"Zatočeni smo u kući. Faktički nemamo slobodu kretanja i ne možemo da izađemo iz kuće dok neko iz policije ne dođe da bude uz nas. Zaprećeno nam je svima ubistvom, sve najgore što je moglo osetili smo na svojoj koži. Čovek je čak i deci pretio da će svašta da im uradi. U vrlo smo lošoj situaciji", tvrdi Vasić.


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.