DETALJI: Kako se brzo stiglo do razvoda!


Objavljeno: 2017-11-10 12:49:00Koliko je javnost bila šokirana u trenutku kada se saznalo da su se smuvali Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta, toliko je još veći šok usledio sa njihovim brzim venčanjem, trudnoćom, a sada kao šlag na tortu i razvodom. Ni godinu dana nije prošlo od trenutka kada su se tajno jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, a tek tri meseca otkada je u njihov dom stigla ćerkica Tara, oni su odlučili da nastave svako svojim putem.


Foto: Ana i Rasta

 

Ni pevačica, ni reper nisu želeli javno da kažu razlog razvoda, pa je ekipa “Blic pulsa” odlučila da to sazna od njihovih bliskih prijatelja i komšija.

 

Ono što smo prvo saznali jeste da je Ana u jako lošem psihičkom stanju, da je ovo doživela kao lični poraz i da joj je neizmerno žao što će njena ćerka Tara odrastati bez oca.

 

- Ana je posle porođaja upala u postporođajnu depresiju i taman kada su svi verovali da će se iz nje izvući, njoj se dogodio ovaj haos. Ona ima svog psihoterapeuta koji joj pomaže da se izvuče, ali će za to biti potrebno mnogo više vremena nego što je mislila. Pošto doji Taru, ne može da pije lekove, tako da je danima tužna i plače, iako je sigurna u svoju odluku da sa Rastom nema budućnost. Mama i brat su sve vreme kod nje, a oko kućnih poslova brinu spremačice - kaže naš izvor blizak pevačici.

 

Odzvanjao komšiluk od psovki

 

Kada smo posetili komšiluk Nikolićeve, na terasi njenog stana su se s vremena na vreme pojavljivale kućne pomoćnice, dok na interfon niko nije odgovarao. Prema rečima komšija, Ana već danima ne izlazi napolje, dok joj majka i pomoćnice kupuju sve što treba.

 

- Pre nego što su se u medijima pojavile informacije da su se Ana i Rasta razveli, srela sam je ispred zgrade i bila je uplakana. Moguće da su mediji saznali tek nekoliko dana kasnije da je Rasta napustio stan i verovatno se to desilo baš tada kada sam je srela. Nismo toliko bliske da bih je pitala da li je dobro, samo sam joj se javila i prošla - kaže komšinica.

 

Komšija koji sa porodicom živi na spratu ispod Aninog kaže da su u zgradi svi očekivali njihov razvod.

 

- Oni se nisu slagali ni pre braka, a tek kada je došlo dete sve je postalo neizdrživo. Balkonska vrata su im često otvorena, kao i prozori pa su se njihove svađe mogle čuti skoro svakodnevno. Njih dvoje ne biraju reči kada se svađaju, a neretko su padale i stvari po kući, koje verovatno jedno od njih odgurne. Poslednjih mesec dana prepirali su se oko toga što on kući dolazi u “takvom stanju” i što puši u kupatilu umesto na terasi. Svojom vikom često su dovodili do toga da beba počne da plače, što je Anu dodatno izbacivalo iz takta pa je i ona počinjala histerično da plače. Tu nije bilo budućnosti, znalo se još na početku - ističe gospodin koji nije želeo da nam se predstavi.


Izvor: Blic
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.