Čola otkrio kako ga je zavela Aleksandra


Objavljeno: 2020-08-05 11:38Iako su mnoge žene bile zaljubljene u našu najveću mušku muzičku zvezdu njegovo srce je osvojila supruga Aleksandra sa kojom se venčao 2001. godine.


Foto: Zdravko Čolić otkrio kako ga je zavela Aleksandra


S obzirom da ona ne voli da se eksponira javno, retko ko zna kako ona zapravo izgleda!


- Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života.


Inače, Aleksandra se pojavljuje u spot za numeru "Tebe čuvam za kraj" koji je sniman u Lisabonu, a Čola objašnjava zašto je kao lokaciju odabrao baš ovaj grad.

 
Zdravko je dobio ulogu fotografa koji, lutajući romantičnim ulicama portugalske prestonice i divljom obalom Atlantskog okeana, pravi kolaž najraznovrsnijih fotografija. Sklapajući ih u mozaik, a tražeći onu pravu fotografiju koja će sklopiti mapu, Zdravko publiku na kraju spota dovodi do finalne slike i otkriva ženu koju čuva za kraj - pojavljuje se mozaik sa likom njegove supruge.

 
Na pitanje kako ga je osvojila Aleksandra Čolić je ranije za "Hello" izjavio:


– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.


Zdravko i Aleksandra u skladnom braku uživaju skoro 20 godina, a imaju dve ćerke - Unu i Laru.


Izvor: RTV BN/Hello

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.