Čitav razred Ekonomske škole slavi 20. godišnjicu mature u Njemačkoj!


Objavljeno: 2019-01-17 09:31:00Čitav razred Ekonomske škole slavi 20. godišnjicu mature u Njemačkoj Generacija Ekonomske škole iz Banjaluke, koja je maturirala 1999. godine ove godine će proslaviti 20. godišnjicu mature u Njemačkoj.


Foto: Cijeli razred odselio...

 

Boris, predsjednik razreda, kaže da je nedavno napravio Viber grupu i dodao sve đake iz nekadašnjeg IV 7 odjeljenja, da bi potom shvatio da više niko nije ostao u ovom gradu.

 

„Kada smo se dogovarali o restoranu u kom bismo se našli saznali smo da svih 30 učenika živi u Njemačkoj. Pronašli smo jedan lijep hotel u Berlinu gdje ćemo na proljeće proslaviti dvadesetu godišnjicu mature“, kaže on.

 

Inače, najbolja učenica i đak generacije radi u jednom tržnom centru u Frankfurtu, mister mature je dostavljač pice u Štutgartu, dok je jedan od najperspektivnijih rukometaša ostvario uspješnu karijeru u postavljanju rigipsa u Minhenu.

 

“Nekadašnja razrednica, koja je prije 10-ak godina otišla u penziju takođe će se pridružiti proslavi s obzirom da radi u jednom njemačkom staračkom domu kao njegovateljica”, dodao je on.

 

TEKST JE SATIRIČNOG KARAKTERA I PREUZET SA PORTALA 50nijansipive


Izvor: Buka
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.