Čist luksuz! Mercedes od zlata i swarovski kristala!


Objavljeno: 2019-01-21 18:46:00Naravno za mnoge od nas automobil marke Mercedes samo san. Ipak za neke ljude i mulitmilionere ovaj mercedes od swarovski kirstala i zlata je lako dostupan...


Foto: YT Screenshot

Ponekad mulitmilijarderima mercedes izgleda veoma "dosadan" u neko normalnom izadnju, pa se potrude da naprave ili kupe još luksuznije.

 

Mnogi ultrabogataši i ljudi koji imaju višak para ponekad se trude da na primer takve tipske automobile poput ovog mercedesa, nadograde da na kraju uopšte ne liči na automobil već na ukrasni lux objekat ili figura Svarovski kristali, zlato, titanijum činili su da ovaj Mercedesov, inače sportski automobil bude baš težak za gledanje.

 

Na njemu sve bukvalno šljašti i blešti od sjaja i luksuza A za vašu informaciju ova lukuzni automobil mercedes od zlata i svarovski kristala je izložen u auto salonu koji se nalazi u japanskom gradu Čibi, a cena, kao ni vlasnik, još uvek nisu poznati javnosti.

 

Pojedine informacije mogu da se pronađu na internetu o ceni, i prema jednoj ovaj automobil mercredes (svarovski) vredi više od milion dolara, dok drugi navode da je realna cena negde oko 742.000 evra..pa sad...ko voli...i ima viška novca nek izvoli...

 


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.