Ceca učestvovala u planiranju otmice vlasnika Pinka?


Objavljeno: 2020-05-11 11:02Čeda spomenuo Ceci da je upletena u kidnapovanje Mitrovića: Pjevačica burno reagovala, a onda se u razgovor ubacio i sam vlasnik Pinka!


Foto: Screenshot

Gosti u poznatoj emisiji "Hit Tvit" autora i voditeljke Verice Bradić, sinoć su pored Željka Mitrovića, Čeda Jovanović, bili doktorka Darija Kisić Tepavčević i pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Tema emisije je pandemija koja je za nama i još uvijek prisutna opasnost od korona virusa.

 

Sada je na redu da građani pokažu koliko su društveno odgovorni i spremni da se štite.

 

Odmah na samom početku došlo je do neprijatne situacije između Čede Jovanovića i Cece Ražnatović koja ga je osudila zbog njenog hapšenja u akciji "Sablja".

 

Jovanović je nastavio da proziva Cecu, ne obraćajući joj se direktno, već kroz izlaganje, a kada se ona pobunila rekao joj je da ona nije tema ove večeri.

 

- Čedo, ostala sam ti ovo dužna, ono što si na početku emisije pomenuo za to da sam učestvovala u pokušaju otmice Željka Mitrovića, ja moram da kažem, ostala sam ti dužna tu. Ja moram da živim sa tim evo 17 godina, ako sam kriva zašto me niste osudili - rekla je Ceca.

 

- Ja ne bih imao ništa protiv da me Ceca kidnapuje - rekao je Mitrović u šali.


Izvor: AloCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.