CRNA GORA: Hapšenje starleta!


Objavljeno: 2017-07-09 11:41:00Vidoje Stanišić i Saša Klikovac zajedno sa starletom Sorajom Vučelić i njenom drugaricom Aleksandrom Saškom Korać iz Beograda privedeni su na informativni razgovor oko 21 sat u četvrtak veče u zgradu tivatske policije, piše Pobjeda.


Foto: Soraja

 

Zagoričani i njihove prijateljice privedeni su nakon što je tivatskim inspektorima dojavljeno da je BMW X6 nikšićkih tablica, kojim je njih četvoro stiglo u Porto Montenegro, nepropisno parkiran. Nakon toga inspektorima tivatske policije pristigla je pritužba da su Stanišić, Klikovac, Koraćeva i Vučelićeva napravili incident jer su pokušali da uđu u jedan od luksuznih bazena.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pokušali su da ignorišu obezbeđenje da napuste lokaciju jer nisu imali neophodnu rezervaciju. Posle verbalnog sukoba sa delom obezbeđenja, Stanišić i Klikovac odustali su od namere i sa prijateljicama se uputili ka jednom od restorana u Tivtu. Odatle su privedeni u zgradu policije na informativni razgovor koji je trajao oko sat, nakon čega su svi pušteni.

 

Proverom dokumentacije utvrđeno je da je skupoceni džip vlasništvo osobe koja živi u Baru i da je ranije u nekoliko navrata proveravan. Automobil BMW X6 je oduzet radi dalje provere, a njima je uručena kazna za nepropisno parkiranje. Soraja Vučelić je saslušavana više puta na zahtev crnogorske policije kao svedok ubistva Baranina Armina Muše Osmanagića (39), koji je likvidiran 16. septembra prošle godine u centru Bara.

 


Soraja Vučelić


Izvor: Pobjeda
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.