CH: Zbog pi*anja po avio-pisti, zabranjuju pevačima ulazak u zemlju!


Objavljeno: 2020-01-16 12:54Darko Lazić i Slobodan Veljković Cobi dobili su poziv za saslušanje u policiji u Cirihu nakon što je na internetu osvanuo skandalozni snimak na kome se vidi kako uriniraju po pisti i ometaju javni red i mir.


Foto: Cobi i Darko

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, reper i folker su pre nekoliko dana dobili poziv ciriške policije, koja ih je prethodno tražila u diskoteci u kojoj se nastupali.

 

- Policija je dobila snimak na kome se vidi kako Darko i Cobi divljaju po ciriškom aerodromu i uriniraju. Odmah po primanju prijave, policija se zaputila u diskoteku u kojoj su nastupala njih dvojica. Gazda diskoteke je prosledio njihov kontakt i sam ih je nakon toga pozvao kako bi ih obavestio o čemu se radi. Rečeno im je da u roku od osam dana moraju da se odazovu i daju izjavu povodom incidenta koji su napravili na aerodromu - govori izvor blizak reperu i dodaje:

 

- Cobi sada traži advokata u Cirihu koji je poreklom sa naših prostora da ga angažuje kako bi sa njim otišao na saslušanje. Svestan je šta je uradio i očekuje da neće proći nekažnjeno, pogotovo što je u pitanju Švajcarska, koja je poznata kao najuređenija zemlja, koja ne toleriše anarhiju i bahato ponašanje.

 

Kako dalje saznajemo, Darko i Cobi u panici su da ne dobiju zabranu ulaska u zemlju u kojoj najviše rade tokom godine. Opšte je poznato da su tezge najplaćenije upravo u Švajcarskoj, pa bi eventualna zabrana ulaska ili oduzimanje radne dozvole znatno uticalo na prihode ova dva pevača.

 

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Veljkovića i Lazića, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

Podsećanja radi, Slobodan Veljković Cobi i Darko Lazić drugog dana ove godine bahato su se ponašali na aerodromu u Cirihu, gde su snimali uriniranje na pisti, koje je, očigledno ne razmišljajući o posledicama, reper okačio na društvene mreže. Na snimku se čuje Cobi, koji najsramnije vređa fanove koji su ovaj potez najoštrije osudili.


Izvor: Srpski telegrafCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.