CECA otkrila zašto je ostala SAMA!


Objavljeno: 2017-07-27 13:46:00Pevačica Ceca Ražnatović je najzad dala odgovor na pitanje koje sve zanima. Ona je u emisiji Premijera priznala zašto još nije našla emotivnog partnera za ceo život


Foto: Ceca

Pevačica Ceca Ražnatović je najzad dala odgovor na pitanje koje sve zanima. Ona je u emisiji "Premijera" priznala zašto još nije našla emotivnog partnera za ceo život:

 

- Ljudi me stalno pitaju sve u vezi sa mojim emotivnim životom, za moju privatnost, a ja nikada nisam potencirala na tome. Trudim se da što povučenije živim i da taj neki svoj privatni život apsolutno ne eksponiram. Ja čak ne podnosim ni kad se Anastasija i Veljko slikaju u kućnoj atmosferi i pokazuju taj neki enterijer kuće - priznala je Ceca.

 

Ceca je otkrila da joj emotivni partner nije potreban da bi bila potpuno srećna, da su deca i porodica ono o čemu je oduvek maštala:

 

- Ja ne pripadam onom profilu žena koje smatraju da je muškarac sreća. Meni nije potreban muškarac za sreću. Ja imam svoju porodicu, a to je ono što sam želela i gradila - da imam porodicu. Otkad sam sazrela kao žena, ili devojka, ja sam maštala da se ostvarim kao majka. Rodila sam dvoje dece, ali sam rodila i sebi dva najbolja prijatelja. Za mene je to sreća. Za mene je sreća moj izbor profesije u kojoj uživam - rekla je pevačica.


Izvor: RTV BN
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.