CECA o danima u ZATVORU!


Objavljeno: 2018-01-09 14:02:00Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je javno o jednom od najtežih perioda svog života. Naime, ona je provela četiri meseca u zatvoru, a konačno je skupila snagu da progovori o svemu.


Foto: Ceca

 

Naime, folk diva je za vreme trajanje akcije "Sablja", davne 2003. godine četiri meseca provela u Centralnom zatvoru, a jedan detalj koji je otkrila, iznenadio je mnoge.

 

Dok je ona provodila dane iza rešetaka, Rasim Ljajić koji je tada bio ministar za ljudska i manjinska prava, obišao je Centralni zatvor, pa i pevačicu.

 

"On je obliazio tada Centralni zatvor i tako je došao i do mene. Pitao me je onako ljudski: "Ceco, da li ja za vas mogu nešto da učinim? Rekla sam: "Da, naravno! Treba mi pinceta za sređivanje obrva, ne daju mi"", otkrila je Ceca i dodala da je Rasim ostao šokiran njenom skromnošću.

 

"Što se tiče tog čoveka, mogu da kažem samo najlepše. Izuzetno veliki gospodin i za njega imam samo reči hvale", rekla je Ražnatovićeva u novogodišnjem intervjuu za TV Novi Pazar i dodala da je period koji je provela iza rešetaka za nju velika bol, veliko javno poniženje i velika nepravda.


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.