Bora Drljača na hitnoj!


Objavljeno: 2019-11-06 22:07Poznati pevač Bora Drljača (78) zbog čestih tegoba i bolova koje ima u poslednje vreme završio u Urgentnom centru, a lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima.


Foto: Bora Drljača

Bora je u decembru prošle godine ostao bez supruge Rade koja je preminula posle duge i teške bolesti. Bori je njena smrt veoma teško pala, a sada pevač ima zdravstvene probleme, prenosi portal pink.rs.

 

- Bora je dugo trpeo bolove, mislio je da će ga proći, kao i obično, međutim, kako cele noći oka nije sklopio, rano jutros je bio prinuđen da ode u Urgentni centar. Budući da je u godinama, lekari su ga zadržali na detaljnim ispitivanjima kako bi utvrdili uzrok njegovih tegoba. Biće u bolnici nekoliko dana dok ne ustanove šta tačno prouzrokuje bolove - otkriva dobro obavešteni izvor.

 

Bora Drljača nije odgovarao na pozive, a sa druge strane njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Era Ojdanić potvrdio je saznanja Pinka i otkrio kako se Bora oseća.

 

Pročitajte još o Bori Drljači: Udovac našao curu!

 

- Tačna je informacija! On je otišao jutros u Urgentni centar, tamo ima lekare koji su njegovi prijatelji. Mora da izvrši kompletno ispitivanje, generalku! Hoće da ispita kako stoji sa zdravljem. Hoće da proveri i jetru i bubrege i bešiku i prostatu! Najviše je otišao zbog prostate. Sutra će da počne sa kompletnim analizama, ma biće on dobro - rekao je Ojdanić.


Izvor: Pink.rsCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.