Boja veša otkriva kakva ste ljubavnica!


Objavljeno: 2020-03-05 13:37Za žene koje nose crveni veš često kažemo da su strastvene, ali o ljepšem polu govore i druge boje donjeg rublja. Psiholog Karen Heler smatra da boje utiču na raspoloženje, ponašanje, na to kako nas drugi doživljavaju, ali otkriva i kakva je žena ljubavnica.


Foto: Boja veša govori kakva ste ljubavnica!

"Igrom bojama možete da 'začiniti' seksualni život", kaže Karen.

 

Žuti grudnjak nose žene koje su odane partneru i žude za nježnošću, a one koje preferiraju crveno ne gube vrijeme na romantične igrice, vole uzbuđenja i da isprobavaju nešto novo u spavaćoj sobi.

 

Dame koje rado nose ružičasti, svijetloplavi ili zeleni veš zrače ljubavlju i optimizmom. Imaju djetinjasti šarm, okolina ih doživljava kao neodoljive, vole da se zabavljaju i uvijek su u potrazi na novim pustolovinama. Ako uglavnom nosite grudnjak boje kože to znači da ste organizovana, prirodna, realna i opuštena osoba koja ništa ne krije.

 

Žene koje preferiraju bijeli veš nastoje da sačuvaju privatnost. To je boja nevinosti, strasti i tajni, ali rado ih nose i žene koje žele da istaknu prirodnu ljepotu. Bijela je karakteristična za smirene i ozbiljne žene, one koje brinu o partneru i ne plaše se sopstvenih emocija. Crna boja ukazuje na skrivene emocije, govori o hrabroj i ambicioznoj ženi koja naginje klasičnom stilu i ne prati modne trendove. Želi partnera s kojim može da ostvari dugu i ozbiljnu vezu, ali to ne znači da pristaje na monoton odnos.


Izvor: NezavisneCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.