Bogatstvo srpskih pjevačica mjeri se milionima


Objavljeno: 2020-11-02 14:12Sajt o bogatstvu poznatih je objavio na kom mestu su naše pevačice, a od cifre će vam se zavrteti u glavi.


Foto: Bogatstvo srpskih pjevačica mjeri se milionima


Bogatstvo domaćih i stranih javnih ličnosti meri se milionima. Mnogi od njih zaslužni su za svoj uspeh i godinama su kroz karijeru želeli da budu sve bolji, ali i bogatiji.


Poznati sajt "Celebrity net worth" sabrao je "težinu" ličnosti iz sveta zabave, a na listi domaćih najbogatijih pevačica našle su se Dragana Mirković, Svetlana Ceca Ražnatović i Lepa Brena.


Prva na listi je Dragana Mirković čije se bogatsvo procenjuje na 100 miliona dolara.

 

Pevačica je jedna od najuspešnijih javnih ličnosti, a zasvoju višedecenijsku karijeru izbacila je 20 studijskih albuma, a Dragana i njen suprug Toni vlasnici su i televizijske kuće "DM sat".


Druga na listi je Svetlana Ceca Ražnatović koja je "teška" 80 miliona dolara.

 

Ceca je najpopularnija i najplaćenija pevačica, a u svojoj karijeri izbacila je 15 studijskih albuma.


Lepa Brena važi za najprodavaniju žensku umetnicu u bivšoj Jugoslavij, što joj je donelo čitavo bogatstvo koje se procenjuje na 16 miliona dolara.Ona je prodala više od 40 miliona ploča. Do 2013. izdala je ukupno 17 albuma. Ona se takođe pojavila u nekoliko filmova i televizijskih serija. Glumila je u novogodišnjoj zabavi u Beogradu 2016. zajedno sa Stivenom Sigalom.

 

Nije poznato čime su se vodili kada su prikupljali podatke o Breni i njenom bogatstvu, s obzirom na to da nijedan privatni biznis nije spomenut, kao ni prodaja Granda od koje je Brena inkasirala veliki iznos novca.


S tim u vezi, ova cifra ne mora da bude tačna, jer Brena može da ima i daleko veću sumu od ove koju je zaradila od početka karijere do danas.

 

Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.