Bivši fudbaler Crvene zvezde mora u zatvor!?


Objavljeno: 2020-10-15 10:12Bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Kovačević, nalazi se u velikom problemu zbog koga mu prijeti zatvorska kazna.


Foto: Bivši fudbaler Crvene zvezde mora u zatvor!?

Francuski mediji prenose da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Nenad Kovačević, osuđen na godinu dana zatvora uz šest mjeseci uslovno, zbog prevare u iznosu od 110.000 evra u Nimu!

Kovačević je osuđen u utorak na godinu dana zatvora uz šest mjeseci uslovno pred Krivičnim sudom u Nimu, a navodi se da Kovačević nije bio prisutan na saslušanju i nije ga zastupao advokat.

"Optužen je da je primao naknadu za nezaposlene kada više nije bio na teritoriji Francuske, i kada je paralelno zarađivao kao fudbaler u Srbiji", rekao je predsjedavajući u Sudu, Žan Pjer Bandijera.

Sve je došlo pred Sud posle žalbe kompanije "Pole Emploi", državne agencije Francuske koja se bavi problemima nezaposlenih, koja je zabilježena u septembru 2017. godine.

"Kovačević je imao odličnu platu kao fudbaler, pa je primao tada visoke dodatke i imao je skoro 208 evra dnevno, ili 6.400 mjesečno tokom 15 mjeseci. Bojim se najgoreg ako gospodin Nejmar bude otpušten iz PSŽ-a, pa moramo da mu nadoknadimo platu", ironična je bila posljednja poruka Lubina.

Kovačević je od 2013. do 2015. bio igrač Nima, poslije čega je u 2015. igrao još za Zemun, gdje je i okončao igračku karijeru.

"Dolaskom u veliki klub kao što je Zemun stavio sam tačku na pravljenje karijere. Prevagnula je želja da sa porodicom ostanem u Beogradu. Znanje i iskustvo pokušaću da prenesem na mlađe i pomognem da napreduju", rekao je 2015. Kovačević po povratku u Srbiju, kada su ga u klubu dočekali nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde Dušan Đokić i Milanko Rašković.


Izvor: NezavisneCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.