Balerine otkrile trikove za vitku liniju


Objavljeno: 2018-03-02 16:23:00Balerine su poznate po pravilnom i lepom držanju, koje su stekle zahvaljujući aktivnom plesu, ali i liniji na kojoj mogu sve žene da im pozavide. S obzirom na to da svakodnevno izvode neke od najzahtevnijih pokreta, balerinama je potrebna velika energija, zbog čega pravilno biraju hranu. Na njihovom meniju su zastupljene sve grupe namirnica, ali one imaju i neke trikove koji im olakšavaju održavanje kilaže.


Foto: YouTube screenshot

 

Sve napitke, pa i mleko i jogurt, konzumiraju sa jednom kockicom leda. Na taj način uspevaju da razrede kalorije, a led ima i još jedno dobro dejstvo - sprečava nadutost. Jedu hamburgere, ali uvek sa ogromnom salatom. Kako bi izbacile pomfrit ili sos iz ishrane, one naruče hamburger sa više povrća, poput paradajza i zelene salate.

 

 

Specijaliteti japanske i kineske kuhinje su često na njihovom meniju, upravo zato što su zdravi i lagani. Imaju jedno pravilo pri konzumaciji vode. Nikada je ne piju pre i posle obroka, već nakon pola sata. Tako postižu bolje varenje, regulisanje žuludačne kiseline, ali i ubrzavanje metabolizma.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.