Baka napravila 1.000 bespotrebnih poziva Hitnoj pomoći!


Objavljeno: 2018-11-07 16:48:00Vremešna penzionerka Lena Tejlor (90) iz Velike Britanije je rekorderka u zvanju Hitne pomoći kao i u dosađivanju lekarima.Tako je baka Lena zahtevala od hitne pomoći da joj donesu pecivo ili da je odvedu na bingo...


Foto: ilustracija

Baka Lena Taylor (90) iz Wallsend-a osuđena je na dve godine uslovne kazne, zbog ekstremno velikog broja poziva( oko 1.000poziva kako prenose britanski mediji) koje je upućivala hitnoj pomoći.

 

Međutim, ona je tu kaznu prekršila još u julu i avgustu ove gdoine, kada je 420 puta pozvala hitnu pomoć, prenose britanski mediji. Ipak, kao da ništa nije naučila iz prethodnih kazni, ona se ponovo našla na sudu zbog novih devet poziva.

 

Tužilac je rekao da je Lena Taylor tokom suđenja bila veoma neprijatna i nasilna i da je koristila neprimeren rečnik. Utvrđeno je da je neprestano zvala hitni pomoć, a da zapravo nije prijavila nijednu hitnu situaciju, prenosi Miror.

 

Tokom jula i avgusta, hitna pomoć je čak četiri puta išla do njene kuće. Jedanput je završila u bolnici, ali ostala tri puta joj nije bila potrebna medicinska pomoć. Kada je 22. jula pozvala službu hitne pomoći rekla im je sledeće:

 

"Večerala sam i treba mi neko da me odvede na bingo da me smiri. Nemoj da se za*ebaš samnom. Neću sa sedim u kući po ceo dan".

 

Nekoliko dana kasnije, ponovo ih je pozvala i rekla: "Želim da dođu sada. Donesite mi šolju čaja i pecivo i požurite, gladna sam".

 

Posle svih pojavljivanja na sudu, Lena je nastavila sa zloupotrebama i za tri dana je pozvala hitnu pomoć čak 79 puta. Sud joj je naredio da obavlja društveno koristan rad 12 meseci i da plati troškove suda.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.