BRITANSKI TABLOIDI: Evo s kim je sve NOVAK varao Jelenu!


Objavljeno: 2017-07-13 09:37:00Đokoviću britanski mediji smeštaju afere sa nutricionistkinjom i optužuju ga da je Jelenu varao sa Natašom Bekvalac. Noleta su poslednjih dana Britanci povezivali sa raznim devojkama.


Foto: Novak Đoković

Poslednja u nizu je Loren von der Pul, seksi kuvarica sestara Vilijams, koja je ekspert za zdravu hranu i koja je svojevremeno i samom Đokoviću davala savete o veganskoj ishrani, koju praktikuju i Serena i Venus.

 

Britanci ističu da je zbog lepe Loren nastao bračni problem između Novaka i Jelene jer su, kako pišu ostrvski mediji, Novak i Loren često izlazili zajedno na žurke. Jelena je zbog svega toga, navodno, bila besna na svog supruga, a pojedinci su išli tako daleko da su pisali i da su Đokovići bili na ivici razvoda. Problemi u braku su, tvrde Britanci, jedan od glavnih problema zbog kojih je Novak popustio u igri i pao na četvrto mesto ATP liste.

 

Niko od tih medija nije se osvrnuo na to što je i sama Loren demantovala da je imala bilo kakvu aferu sa Novakom. Ona je, naime, rekla da su oni samo prijatelji, koji su ponekad izlazili zajedno.

 

– Novak je kul, zgodan čovek, ali ja sam mu pomagala u vezi sa ishranom jer ga smatram prijateljem, ništa drugo. Uostalom, ja nisam takav tip devojke - rekla je Loren, koje je na pitanje o noćnim izlascima s našim teniserom rekla da je lepo zabaviti se.

 

Osim priče o seksi kuvarici, mediji u Engleskoj ponovo su plasirali i priče o navodnoj aferi Novaka Đokovića i Nataše Bekvalac od pre nekoliko godina, a podsetili su i na priču o indijskoj lepotici i zvezdi Bolivuda Dipiki Padukone, s kojom su Novaka povezivali prošle godine, kada su zajedno uslikani u noćnom provodu.

 

Prema najnovijoj, tvrde da je popularni Nole u poslednje vreme previše blizak sa svojom nutricinistkinjom i ženom koja za njega sprema sirovu hranu Tanjom Maher.


Izvor: Alo
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.