BD: RAK je gotov, za 7 dana ću voditi ljubav sa ženskama!


Objavljeno: 2019-11-12 19:51Pevač Bora Drljača uspešno se oporavlja nakom što je prošle nedelje operisao kancer. Kaže da se sada dobro oseća i šali se da će za nedelju dana već voditi ljubav.


Foto: Boro Drljača

- Au, ljudi, vi se oprostili od mene, a ja sam neuništiv, za sedam dana ću da vodim ljubav sa ženskama. Video sam naslove "Bora teško bolestan", a ja sam stari vuk i bolove nemam. Istina je samo da jesam imao kancer, tu bolest koja jeste strašna, ali sam prvenstveno imao i sreće i pameti i na vreme ustanovio bolest. Više kancera nema zahvaljujući mom prijatelju, najboljem doktoru Mirku Kerkezu, koji je ovde glavni, pa me svi gledaju kao boga. Ja već hodam sa fizioterapeutima, a za nekoliko dana idem kući - rekao je Bora Drljača za "Srpski telegraf".

 

Pevač narodne muzike otkrio je da mu kancer, na sreću, nije zahvatio unutrašnje organe, pa je zato i operacija bila lakša.

 

Kako se navodi, Bora po ceo dan sluša muziku, zbija šale , a u sobu mu često svraćaju pacijenti iz susednih soba, čak i sa drugih odeljenja.

 

- Pitaju me ljudi koji su ovde, kao i ja, zbog bolesti:" Je l' moguće da ste se razboleli", a ja se smejem i kažem im: "Jašta, imam i ja pravo da se razbolim. Nisam ni ja izuzetak. Na moju sreću, kancer je bio spolja, a debelo crevo je rastegljivo, pa se lako odstrani bolesni deo - rekao je on za beogradski list.

 

Drljaču svakodnevno posećuje sin, a u bolnici su ga obišle i koleginice Lepa Lukić i Milena Plavšić.


Izvor: Srpski telegrafCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.