BABA: Ceca dobija unuče!


Objavljeno: 2019-10-17 13:16Veljko Ražnatović oženiće višegodišnju devojku Bogdanu Rodić koja čeka njegovo dete. Kako saznajemo, luksuzna svadba je zakazana za 24. novembar, a biće organizovana u jednom prestoničkom hotelu.


Foto: Ceca

 

- Slavlju će prisustvovati veliki broj prijatelja porodica Ražnatović i Rodić, a svi će se veseliti na slavlju koje će biti organizovano u čast njihove velike ljubavi - kaže za naš list izvor upućen u situaciju.

 

Ceca je ovim povodom trudnoće rekla:

 

- Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti - rekla je Ceca ovim povodom za "Blic".

 

 

Prema rečima Kurirovog izvora, folk zvezda se oduševila što će dobiti prvo unuče, koje će se, ako bude muško, verovatno zvati Željko, po dedi Arkanu.

 

- U Cecinom domu je prava euforija. U prvom trenutku pevačica nije mogla da poveruje, ali je odmah izljubila snajku i sina. Lepim željama pridružili su se i ostali članovi porodice: tetka Lidija, teča Predrag, njihovi naslednici, kao i sestra Anastasija. Posebno su se obradovali buduća prabaka Mira i pradeda Sloba. S obzirom na to da se u porodici Ražnatović poštuje tradicija, ako bude dečak, moguće je da će se zvati Željko, po Veljkovom pokojnom ocu - priča naš sagovornik.

 

 


Izvor: Kurir/BlicCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.