Anoreksija Allegre Versace


Objavljeno: 2018-01-26 18:00:00Porodica Versače ponovo je u žiži javnosti , zbog serije čije je emitovanje počelo, a koja prati život najpoznatijeg modnog dizajnera 20. veka. Za Donatelu i Đanija svi su čuli, a ipak malo toga se zna o naslednici modne imperije, povučenoj Donatelinoj ćerki Alegri.


Foto: YouTube screenshot

 

Smrt modnog genija duboko je potresla svetsku javnost, a za čitavu porodicu Versače bio je to ogroman udarac. Iako je vlasništvo nad firmom preuzela njegova sestra Donatela, zapravo genije je svoj sestričini Alegri ostavio 50 odsto kompanije.

 

 

Tako je Đanijeva mezimica sa 18 godina postala milionerka. Ali, i duboko povređena i nesrećna devojka. Iako je nasledila 800 miliona dolara, Alegra se u to vreme borila za život. Imala je svega 32 kilograma i sve vreme provodila je u bolnicama i na kućnom lečenju.

 

 

Te 2010. godine Donatela je izjavila: "Moja ćerka je u vrlo ozbiljnom stanju. Godinama boluje od teškog oblika anoreksije i svi smo jako zabrinuti. Lekari daju sve od sebe da joj pomognu. Hrani se na cevčice". A sama Alegra je, kako je kasnije ispričala medijima, tada bila u paklu.

 

 

Ćerka slavne Donatele Versače i bivšeg američkog modela Pola Beka, odrasla je u predgrađu Milana sa mlađim bratom Danijelom. Bila je Đanijeva mezimica, a u momentu njegove smrti imala je samo 11 godina.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.