Anini neuredni nokti


Objavljeno: 2018-01-12 16:21:00Bivša teniserka Ana Ivanović objavila je na svom Instagram profilu selfi-fotografiju, ne sluteći da će zbog jednog detalja biti iskritikovana.


Foto: YouTube screenshot

 

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger obožavaju da vode zdrav i lep život, ispunjen stalnim putovanjima i sportom. Nekadašnja teniserka nam redovno pokazuje kako ona i suprug provode svoje zajedničke trenutke, a nedavno nam je na Instagramu otkrila i da Švajni voli da igra golf.

 

 

Dok se nemački fudbaler zabavljao lopticom, Ana je slobodno vreme iskoristila za pravljenje fotografija te je napravila selfi koji je ubrzo okačila na svoj profil, Naša sportiskinja nasmejanog lica gleda pravo u kameru, a pored njene lepote mnogi su primetili jedan detalj koji im se nije dopao, posebno pripadnicima lepšeg pola. Naime, njeni nokti nisu baš bili u sjajnom izdanju, s obzirom da je lak izbeledeo i skinuo se.

 

 

I dok Ana ne mari za to, postoje i oni koji su iskritikovali da nije lepo što ne neguje svoje nokte, pogotovo znajući da ima milione. Ima i onih koji su je branili. "Mislim da je poslala poruku, da neke stavke poput laka na noktima apsolutno nisu bitne. Njen osmeh sve govori. Nije ćorava da ne vidi kakav joj je lak. Nego, žene. Prosto ne praštaju", napisala je jedna obožavateljka.

 


Izvor: B92
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.