Anđelina optužuje Pita da ne plaća alimentacije


Objavljeno: 2018-08-08 15:43:00Anđelina Džoli i Bred Pit već dve godine su rastavljeni, a i dalje ne mogu da se dogovore o starateljstvu nad šestoro zajedničke dece.Iako oboje tvrde da su im upravo deca najveće blago i najvažniji faktor u postizanju razvoda, već dve godine ne mogu da se dogovore i potpišu brakorazvodne papire.


Foto: YouTube screenshot

"Bred i Anđelina nisu još ni blizu sporazumnog razvoda. Toliko su zaokupljeni pitanjima oko starateljstva da još nisu ni predali sve finansijske dokumente, što je u brakorazvodnoj parnici uobičajeni korak. Sumnjam da će se to uskoro rešiti. Nikako da se pomere sa mrtve tačke, jer su fokusirani na starateljstvo, ništa drugo još nisu rešavali", rekao je izvor za "E njuz" (E! News). U sudskim dokumentima koje su predali sudu u Los Anđelesu u utorak, advokatica Anđeline Džoli navela je da Pit nije platio "nikavu značajnu" alimentaciju već godinu i po.

 

 

Glumica će navodno sudskim putem tražiti zaostale alimentacije. "Pit ima obavezu plaćanja alimentacije. Do danas on nije platio nikakvu značajnu svotu novca otkako su se rastali”, rekla je advokatica Samanta Blej Dežan, javlja "NBC njuz" (NBC News), koji je došao do ovih dokumenata. Međutim, neimenovani izvor, koji je upoznat sa situacijom za "Ju-Es-Ej tudej" (USA Today) je rekao da optužbe ne stoje. Prema navodima tog izvora, Pit je od početka finansijski bio odgovoran prema deci i ispunjavao sve obaveze.

 

 

"Cilj Anđelininog sudskog zahteva je da što pre reši pitanje razvoda tako da oboje mogu da nastave sa svojim životima i zajedno odgajaju decu", rekla je Anđelinina portparolka Mindi Nibi. Inače, bogatstvo Džolijeve je procenjeno na oko 150 miliona dolara, a Pita na oko 245 miliona dolara.

 

 

Zajedno imaju šestoro dece - Medoksa (17), Paksa (14), Zaharu (13), Šajlo (12) i desetogodišnje blizance Vivijen i Noksa. Oboje su i dalje uspešni i traženi glumci, a dok je Anđelina letos snimala nastavak filma "Zlurada 2" u Londonu, a Pit trenutno snima novi film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" zajedno s Leonardom Dikapriom.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.