Amerikanac osvojio 533 miliona dolara i ide u penziju!


Objavljeno: 2018-04-16 15:27:00Amerikanac Ričard Vol (47) iz Vernona u Nju Džerziju osvojio je 533 miliona dolara u izvlačenju američke lutrije Mega millions, što je do sada najveća suma svih vremena osvojena u toj saveznoj državi...


Foto: novosti.rs

Ričard nije ni snu nije pomislio da može da osvoji 533 miliona dolara, ali ipak da mu se dogodilo!

 

Naime, kako se navodi, Ričarda je čak majka pozvala telefonom, kako b iga obavestila da je njeko baš iz njegovog mesta osvojio džekpot. U tom trenutku, rekao je kako to nije on.

 

"Bilo je zaista neverovatno. Neki od mojih ukućana su spavali pa nisam izašao da urlam. Otišao sam na sprat. Pogledao u ženu i rekao: 'Lutko, idemo na odmor', na šta mi je ona odgovorila da ne glumim budalu", kaže Vol, nakon što je konačno shvatio da je osvojio glavni i najveći džekpot od 533 miliona dolara!

 

Kada je shvatio da je upravo on osoba koja je osvojila sav taj novac, izjavio je kako će ga "trošiti na sve što je dobro"

 

"Ovaj novac neće promeniti samo moj život. Želim da on promeni i druge živote. Bilo da su to članovi porodice, prijatelji, generalno ljudi kojima je novac potreban. Potrudiću se da sve ode u dobre svrhe", istakao je on.

 

Njemu će ostati oko 220,7 miliona dolara nakon poreza, a kaže da planira da se penzioniše.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.