Ako možeš da potrošiš 75.000 dolara na haljinu, možeš i na oca


Objavljeno: 2018-01-14 16:51:00Samanta Grant, polusestra Megan Markl, tvrdi da verenica princa Harija ne čini dovoljno da pomogne svom ocu Tomasu, koji je bankrotirao.Od kada je saopšteno da se Megan Markl verila sa princom Harijem, u medijima su isplivavale razne priče o njenoj porodici.


Foto: YouTube screenshot

 

Pored oca, sa kojim Megan nema najbolji odnos, sada se u priču uplela i njena polusestra Samanta Grant, koja je osudila buduću članicu kraljevske porodice. Ona je osudila njenu nezainteresovanost da pomogne ocu koji je ostao bez novca.

 

 

"Ako možeš da potrošiš 75.000 dolara na haljinu, možeš taj novac da potrošiš i na oca", ljutito je rekla Grantova. Pedesetdvogodišnja Samanta je konkretno mislila na dizajnersku kreaciju, vrednu 56 000 funti, koju je Megan nosila za veridbu sa princem Harijem.

 

 

Samanta je takođe otkrila da njen 73-godišnji tata Tomas uz pomoć doktora leči nogu kako bi mogao da otprati ćerku Megan do oltara u maju, za kada je zakazano venčanje. U medijima se spekulisalo da li će Megan ispuniti tradiciju i dozvoliti svom ocu da ima veliku ulogu za njenu svadbu. Samanta je u televizijskom intervjuu otkrila da će njen otac prisustvovati venčanju: "Naravno da će doći, samo pad aviona bi mogao da ga spreči u tome".

 


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.