Ako je znao šta će biti, onda zna i kada će se završiti


Objavljeno: 2021-03-25 09:49Prvi čovek Majkrosofta, milijarder i filantrop Bil Gejts za poljski list Gazeta Vibroča otkrio kada bi, po njegovom mišljenu pandemija mogla da se završi. 


Foto: Bil Gejts

Svet mogao da se vrati u normalu do kraja 2022, i to, kako kaže, zahvaljujući vakcinama protiv koronavirusa. "Ovo je neverovatna tragedija", rekao je on o pandemiji, dodajući da su jedina dobra vest u svemu tome vakcine.


Gejts je inače često pominjan u tzv. teorijama zavere u vezi koronavirusa, odnosno smatran je za nekog ko je odgovoran za nastanak kovida-19 i njegovo širenje, kao i za to da se iza svega krije besramno bogaćenje.


Nebrojeno puta su izvlačeni njegovi raniji intervjui o tome šta svet čeka, a koji su se uklopili u sadašnju sliku sveta koji je na kolenima pred koronavirusom.


Gejt je takođe, nebrojeno puta odgovarao na te "optužbe". U jednom od tih odgovora je rekao:


"Čudno je to. Oni uzmu činjenicu da sam uključen u razvoj vakcine i onda to izvrnu, pa umesto što dajem novac kako bi se spasli životi, ispada da ja zarađujem na oduzimanju života. Ako to ljude odvrati od vakcinisanja ili informisanja o nošenju maske, onda je to veliki problem."


Izvor: B92

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.