ADVOKAT: Šta je Sonja naplatila razvodom od Ace Lukasa!


Objavljeno: 2017-09-13 14:44:00Danima se nagađalo da li će Aca Lukas bilo šta od svoje imovine ostaviti svojoj doskorašnjoj supruzi Sonji Vuksanović. Iako su mnogi mislili da će je nakon svega ostaviti bez ičega, advokat poznatog folkera tvrdi suprutno.


Foto: Aca Lukas

- Istina je da je Aleksandar već poklonio kuću, lokale, automobil i firmu Sonji Vuksanović, ali ne bih zaista ulazio u ostale zahteve koje je Vuksanovićka imala - istakao je Miljkan Karličić, a prenosi sajt "telegraf".

Lukas je pre nekoliko dana podneo i krivičnu prijavu protiv supruge Sonje, a koji je glavni razlog takve njegove odluke, pročitajte OVDE. Poznati pevač sada očekuje i reakciju tužilaštva, kako tvrdi njegov advokat.

- Gospodin Vuksanović je sada koncentrisan na epilog krivičnih prijava za emocionalno zlostavljanje male Viktorije i ishod predloga za donošenje privremene mere o zabrani izvođenja male Viktorije iz Srbije bez pisane saglasnosti oca. U tom smislu čeka reakcije tužilaštva, policije i Centra za socijalni rad - ističe Karličić.


Izvor: Telegraf
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.