95-godišnjak se probudio se pred svoju sahranu!


Objavljeno: 2018-11-21 15:50:0095-godišnji deka kako navode novinski mediji u Indiji se probudio usred priprema za svoju sahranu. Indijac Bud Ram Gujar(95) u Ražastanu u Indiji drhtao je i počeo da diše kada su ga članovi porodice polili vodom po grudima tokom tradicionalnog rituala pre sahrane 3. novembra...


Foto: ilustracija

Doktor je proglasio čoveka mrtvim nakon što se onesvestio ranije tog dana, rekla je njegova porodica.

 

"Sveštenik je već počeo sa ritualima, berber je obrijao glave svih muškaraca u porodici. Pripremali smo se da okupamo telo kao običaj pre sahrane. Odjednom počeo je da diše i ustao. Ovo nije ništa drugo no čudo" priča njegov sin Balu Ram.

 

Bud Ram Gujar rekao je porodici da je zaspao nakon jakih bolova u grudima i da je to zadnje čega se seća - potom "buđenje" pred sahranu. Ovo nije prvi "mrtav" čovek koji se oživeo u Indiji. U martu ove godine čovek koji je čuvan u mrtvačnici zapravo je bio živ.

 

Patolog je naime primetio da ima puls svega nekoliko trenutaka pre nego što je počeo da seče njegovo telo. Muškarac je imao moždanu smrt i poslat je u drugu kliniku.

 

U junu 2018.godine slično se dogodilo u Južnoj Africi, kada je žena spasena iz hladnjače kada je radnik primetio da i dalje diše. Proglašena je mrtvom posle sudara automobila u kom je poginulo dvoje ljudi.

 

Iz Kine je takođe stigla vest da se navodno mrtav čovek probudio kada su ga radnici u mrtvačnici šminkali za sahranu. Njegova supruga primetila je da mu se pomera jedan ud.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.