4 TRIKA: Kako da se opet zaljubite u svog partnera?


Objavljeno: 2020-02-14 10:38Kada prođe početna zaljubljenost, odnosno zaluđenost jednog drugim, veza može da upadne u rutinu, što s vremenom može da dovede i do raskida.


Foto: Probudite svoju zaljubljenost

Kako vam se to ne bi dogodilo, poslušajte savete eksperta za veze Lise Konsepšn koja je otkrila šta možete da uradite kako biste iz dana u dan vi i vaš partner bili sve zaljubljeniji.

 

Postavite zajedničke ciljeve

 

Jedan od načina da se više zbližite s partnerom i još više zaljubite jedno u drugo jeste da postavite neki zajednički cilj. To ne mora da bude ništa veliko. Čak i sitnica poput štednje za zajedničko putovanje će vam pomoći da se više zbližite s partnerom.

 

Usredsredite se na pozitivno

 

Sasvim je normalno da partner nakon nekoliko godina veze počne da vam ide na živce, ali ne smete da dopustite da vas naljute sitnice. U takvim situacijama pokušajte da se setite nekog srećnog zajedničkog trenutka, a kada naučite da se fokusirate na pozitivne strane svoje veze, prestaćete da primećujete i sitnice koje vas nerviraju.

 

Prihvatite i podstaknite partnerov rast

 

U zdravoj i srećnoj vezi svaki od partnera podržava i podstiče jedan drugog na rast i razvoj. Ako jedan od partnera nema podršku drugog, takva veza teško može da opstane. S druge strane, kada ste jedno drugom podrška i motivacija, vaša ljubav će iz dana u dan samo biti jača.

 

Zavolite sebe

 

I poslednje, ali ne i manje važno od ostalog jeste ljubav prema sebi. Ako ne volite sebe, ne možete da očekujete ni da će vas drugi voleti, a kada zavolite sebe, imaćete i više ljubavi za druge.


Izvor: KrstaricaCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.