24. rođendan BN radija!


Objavljeno: 2019-01-04 09:07:00Broje se godine, prelistavaju albumi, nižu uspomene, ali i hitovi, emisije, uspjesi... Četvrtog januara 1995. godine BN radio je počeo sa emitovanjem. Danas slavimo 23 godine postojanja!


Foto: BN radio

 

Kada se rodilo, nije zakmečalo, nego odmah zapjevalo! U teška, još uvijek ratna vremena, BN radio je počeo sa radom kao mala, lokalna radio-stanica. Vremenom smo ga ljuljali, mazili, pazili i sada je to momak od 24 ljeta, lider medijskog neba u Republici Srpskoj, sa mnogo slušalaca u čitavoj BiH, ali i u bivšoj Jugoslaviji i u dijaspori.

 

Do titule najslušanijeg radija nismo došli tek tako. Vrijedno smo radili. I mnogo. I kad slavimo - mi radimo. Velika slavlja pravićemo samo kad cifre budu okrugle. Ovaj 23. rođendan će biti više u znaku rada, manje svečan. Ali, pravo slavlje tek dolazi: tradicionalno, i ove godine, pripremamo praznični maraton, preko trideset sati kontakt-programa na Badnji dan i Božić, šestog i sedmog januara. Svi ste pozvani!

 

Hvala Vam što i dalje poklanjate pažnju i vrijeme našem BN radiju. Nema druge, nego da Vam se odužimo još boljim emisijama, kontakt-programima i naravno hitovima. Ne mjenjajte frekvencije bez konkurencije!

 

S poštovanjem i u ime ekipe BN radija,

 

Aleksandar Berić gl. i odg. urednik


Izvor: BN radio
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.