21 godina sa Vama! BN radio

Prema istraživanju agencije NIELSEN, naš program je već godinama unazad najslušaniji! Hvala Vam što nam poklanjate svoje povjerenje! Vaš BN Radio Team.

Srpsko izdanje časopisa “Plejboj” nastavio je sa tradicijom da fotografiše poznate ličnosti iz naše zemlje i regiona. Ovog puta, u septembarskom broju, potpuno gola se skinula televizijska novinarka Milica Bursać.

Uprkos tome što je pre oko godinu dana dobila sina Andreja, ona je bez odeće bljesnula u punom sjaju, pokazavši potpuno savršeno telo. Širu popularnost Milica je stekla vodeći emisiju “U zdravom telu”, a sada je najboljim praktičnim primerom pokazala da sve to što je govorila o ishrani i vežbanju uopšte nisu bile prazne priče.

Njen suprug Jovica ne samo što je nije sprečavao u nameri da se slika naga, već je bio oduševljen, pa čak i pomogao na snimanju. Inače, kako saznajemo, Milica je u ozbiljnim pregovorima sa televizijom “B92″ oko svakodnevnog emitovanja njene emisije “U zdravom telu”, koju je vodila na RTS-u pre nego što je prešla na “Studio B” i vodila “Novac i glamur”.

Izvor: Playboy/Telegraf
Kategorija: Estrada i poznati

Budimo u vezi

RTV BN
Ul. Laze Kostića 146, Bijeljina
Republika Srpska, BiH

Kontakt

Budimo u poslu

BRENDOVI vole BN Radio! Većina najpoznatijih brendova promovisala se, kako i dolikuje, na najslušanijem radiju u BiH!

Marketing

Budimo u mreži

Prijava/registracija

Dobrodošli na sajt BN radija!

Registracijom na sajt imate pristup zaštićenim sekcijama naše prezentacije.

Prijatan boravak želi Vam BN Radio Team!