Kroz aktuelne teme, opipajmo Puls naroda subotom u 9 časova!
BN radio & TV BN Music Petkom, subotom i nedjeljom!
Ocijenite ljude i događaje Plus Minus Petkom u 11.10h!
Zvanična top-lista BN radija Top Star 20 Četvrtkom u 17.10h!
O svemu otvoreno Konekcija Ponedjeljkom - četvrtkom u 11.10h!

20 godina sa Vama! BN radio

Prema istraživanju agencije NIELSEN, naš program je već godinama unazad najslušaniji! Hvala Vam što nam poklanjate svoje povjerenje! Vaš BN Radio Team.

"Kada bi sto bio postavljen po mom ukusu, onda bi na njemu bilo samo meso i salata. Veliki sam ljubitelj mesa. Najčešće naručujem dobro pečlen biftek sa grilovanim povrćem i to u restoranima gde to provereno dobro pripremaju. Moja sreća je što i većina dijeta bazirana na mesu i salati. Nekoliko puta sam probala neke režime ishrane koji su bazirani na barenom mesu ili barenoj ribi", rekla je Ceca.

Opširnije: Ceca otkriva jelovnik: Ovako čuvam savršenu liniju!

Savićeva tražila od supruga, koji joj je i menadžer, da snizi njen honorar jer nema posla, dok se on s tim nije složio!
Tanja Savić i njen suprug Dušan Jovančević prošle nedelje su se posvađali u jednom restoranu na Novom Beogradu.

Umesto da uživaju u hrani, njih dvoje nisu mogli da se suzdrže, već su počeli da se raspravljaju o pevačicinim nastupima. Naime, Tanja Savić ne može da podnese što joj je popularnost opala i što je malo koji vlasnik nekog kluba pozove da radi, pa je rešenje videla u snižavanju njenog honorara, dok Dušan, koji joj je ujedno i menadžer, to ne dozvoljava.

Opširnije: Nova žestoka svađa na javnom mestu!

Stanje u rijalitiju je sve gore i gore. Pored raznih ružnih reči, nagih scena, već nekoliko puta dolazi do incidenta među učesnicima

U rijalitiju Maldivi došlo je do novog incidenta, tačnije do fizičkog obračuna između Jovana Ivanovića i Nikole Matovića.

Naime, nakon što je pripit Jovan nasrnuo na Nikolasa reagovalo je i obezbeđenje.

Jovan je istog trenutka odveden u izolaciju, ali ni Nikolas nije ostajao dužan. Dok su vodili Jovana, on je sve vreme likovao rečima "Vodite klempavog".

Opširnije: MALDIVI: Novi incident...

Pevače i njihovog trogodišnjeg naslednika ribari spasavali iz potopljenog automobila, kojim su se survali u Drinu u okolini Zvornika!

Nikolina: "Još mi Nikolajev plač odzvanja u ušima. Hvala Bogu i tim dobrim ljudima koji su nas izbavili!"
Saša: "Nikolina od stresa nakon nesreće nije mogla da govori, niti je želela da se odvoji od sina, a ja imam lakše povrede!"
Nikolina Kovač (25) i Saša Kapor (30) sa trogodišnjim sinom Nikolajem pukom srećom preživeli su saobraćajnu nesreću koja se dogodila u ponedeljak oko 11 sati pre podne, kada su sleteli s puta u reku u mestu Drinjača kod Zvornika.

Opširnije: Sleteli kolima u jezero, ribari ih spašavali...

"Could Not Retrieve any Tweets"

Vic dana

Vic nedjelje

Chat

Čatujte sa našim ljudima iz cijelog svijeta, iz mnogih država, sa raznih kontinenata. Zabavite se, upoznajte prijatelje, dopisujte se i sve to uz živi program BN radija! Više informacija o ulasku na chat potražite OVDJE!

Ulaz na chat

Powered by AddonChat Java Chat Software

Knjiga gostiju:

Ostoja
Uređivačka politika i programska šema jako dobre. Primjedba, zašto u okviru komentara koje čitaoci šalje na vijesti objavljene na vašem sajtu ne želite da objavite komentare koji šalju pojedini čitaoci a ti komentari prije se može reć da na komičan način nadopunjavaju objavljenu vijest. Ili treba da uzdizemo i divimo se mudrosti pihedinih političara po izboru vašeg adminustratira...
utorak, 26 maj 2015
STEVO
NAJBOLJI RADIJO.POZDRAV.
petak, 03 april 2015
russ
Zravo ja sam jedan vas slusalac iz swecke koji vas slusa rado kad ima vreme ja sam prvi put uvasu stranu dali mogu da pozravljen i trazim muzicu zelje
sreda, 11 februar 2015

Upišite se! Čitajte!

Najnovije iz galerije!

Budimo u vezi

RTV BN
Ul. Laze Kostića 146, Bijeljina
Republika Srpska, BiH

Kontakt

Budimo u poslu

BRENDOVI vole BN Radio! Većina najpoznatijih brendova promovisala se, kako i dolikuje, na najslušanijem radiju u BiH!

Marketing

Budimo u mreži

Prijava/registracija

Dobrodošli na sajt BN radija!

Registracijom na sajt imate pristup zaštićenim sekcijama naše prezentacije.

Prijatan boravak želi Vam BN Radio Team!