Kroz aktuelne teme, opipajmo Puls naroda subotom u 9 časova!
BN radio & TV BN Music Petkom, subotom i nedjeljom!
Ocijenite ljude i događaje Plus Minus Petkom u 11.10h!
Zvanična top-lista BN radija Top Star 20 Četvrtkom u 17.10h!
O svemu otvoreno Konekcija Ponedjeljkom - četvrtkom u 11.10h!

20 godina sa Vama! BN radio

Prema istraživanju agencije NIELSEN, naš program je već godinama unazad najslušaniji! Hvala Vam što nam poklanjate svoje povjerenje! Vaš BN Radio Team.

Za manje od nedelju dana otkako je počelo emitovanje rijalitija "Farma", desila su se čak dva nasilna incidenta koja su rezultirala diskvalifikacijom takmičara.

Crnogorski pevač Bojan Tomobić sinoć je diskvalifikovan nakon što je fizički nasrnuo na Kristijana Golubovića i Suzanu Vukašinović, a zapravo je tražio Zoricu Marković, koju je želeo da ubije, kako je više puta izgovorio.

Opširnije: FARMA: Izbačen - hteo da ubije Zoricu!

Cela Srbija se digla na noge i potpisuje peticiju protiv rijaliti šoua i neće stati dok ne skine sa TV ekrana Farmu, Parove, Velikog brata, Maldive! Naime, za samo 48 sati više od 55.000 ljudi, uglavnih mladih, potpisali su online peticiju, koja je napravila haos na internetu, a u kojoj navode da su se digli protiv previše bluda, nemorala i propagiranja pogrešnih vrednosti. Građani Srbije su jasno i glasno rekli da ne mogu više da čekaju da se kulturne institucije probude i stanu u odbranu porodice i tradicije domaćinske Srbije, u kojoj se prvoj u Evropi jelo viljuškom i njegovale moralne vrednosti, čojstvo i obrazovanje, a uvek borilo protiv bluda i razvrata.

Opširnije: SRBIJA: Peticija za zabranu Farme, Parova, Velikog brata...

Stanija Dobrojević po drugi put ušla je u rijaliti Farma.

Starleta je odmah po dolasku na imanje u Lisoviću poželela da se istušira. Ona je zamolila Sanelu da joj pomogne, pa su njih dve izašle u dvorište gde je pevačica polivala starletu...

Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.

Opširnije: VIDEO: Ovako se Stanija kupa na Farmi!

Pevačica Danijela Stoiljković Еlla (35), pred sam ulazak u “Farmu” doživela je veliku tragediju. Ostala je bez supruga Aleksandra Stoiljkovića, koji je preminuo nakon što ju je ispratio u rijaliti.

Aleksandar je dovezao Ellu u Šimanovce, gde je trebalo da bude u karantinu sa ostalim učesnicima pre ulaska u rijaliti, međutim, samo 10 minuta kasnije preminuo je od srčanog udara, saznaje “Kurir”.

Opširnije: TRAGEDIJA: pevačica ušla na FARMU i saznala da je udovica!

"Could Not Retrieve any Tweets"

Vic dana

Vic nedjelje

Chat

Čatujte sa našim ljudima iz cijelog svijeta, iz mnogih država, sa raznih kontinenata. Zabavite se, upoznajte prijatelje, dopisujte se i sve to uz živi program BN radija! Više informacija o ulasku na chat potražite OVDJE!

Ulaz na chat

Powered by AddonChat Java Chat Software

Knjiga gostiju:

KOSO
NAJ NAJ BOLJI POZDRAV OD KOSE
četvrtak, 27 avgust 2015
sandro
neki dan sam vas nasao u autu na radiu na 93.1 i 93,4. ali je slabiji signal.znao sam da imate pokrivenost do novog sada i beograda odavno.ali me interesuje dali imati i u mom delu pokrivenost ja sam 20 km od granice rumunske izmedju zrenjanina i granice.jako me obradovalo sto sam vas uhvatio bio.
utorak, 25 avgust 2015
draginja
POHVALE ZA ZA VAS R.N
nedelja, 23 avgust 2015

Upišite se! Čitajte!

Najnovije iz galerije!

Budimo u vezi

RTV BN
Ul. Laze Kostića 146, Bijeljina
Republika Srpska, BiH

Kontakt

Budimo u poslu

BRENDOVI vole BN Radio! Većina najpoznatijih brendova promovisala se, kako i dolikuje, na najslušanijem radiju u BiH!

Marketing

Budimo u mreži

Prijava/registracija

Dobrodošli na sajt BN radija!

Registracijom na sajt imate pristup zaštićenim sekcijama naše prezentacije.

Prijatan boravak želi Vam BN Radio Team!