Kroz aktuelne teme, opipajmo Puls naroda subotom u 9 časova!
BN radio & TV BN Music Petkom, subotom i nedjeljom!
Ocijenite ljude i događaje Plus Minus Petkom u 11.10h!
Zvanična top-lista BN radija Top Star 20 Četvrtkom u 17.10h!
O svemu otvoreno Konekcija Ponedjeljkom - četvrtkom u 11.10h!

21 godina sa Vama! BN radio

Prema istraživanju agencije NIELSEN, naš program je već godinama unazad najslušaniji! Hvala Vam što nam poklanjate svoje povjerenje! Vaš BN Radio Team.

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović (82) preminuo je u bolnici Sveti Sava u Beogradu. Jugoslovenski i srpski je pozorišni, televizijski i filmski glumac na filmskom platnu je debitovao 1955. godine u filmu Pesma sa Kumbare.

Glumio je u više od 280 filmova i televizijskih serija. Snimao je filmove u kojima je igrao glavne uloge na prostorima svih bivših jugoslovenskih republika. Jedan je od rodonačelnika takozvanog „Crnog talasa” u jugoslovenskom filmu, nastalog početkom šezdesetih, u kojima je kontinuirano nastupao sve do kasnih sedamdesetih godina.

Opširnije: Rastanak sa Valterom: Preminuo Bata Živojinović!

Seka Aleksić i dalje peva iako je u petom mesecu trudnoće! Pevačica je do poslednjeg mesta napunila poznati beogradski noćni klub, a stomak je steznikom sakrila ispod crne uske haljine. Aleksićeva je s mužem Veljkom Piljikićem na splav došla u 1.20 posle ponoći, iskulirala novinare koji su je čekali i odmah se popela na stejdž. Nastup je počeo u 1.30. Seka je napravila vrhunsku atmosferu, ali bilo je primetno da nije đuskala kao nekada.

Opširnije: STEZNIK? Seka nastupa i u 5. mesecu trudnoće! (foto)

Glumac, pjevač i voditelj Bogoljub Mitić, poznatiji kao Ðoša, najmanje je dva puta uhvaćen kako od narko-dilera, koji su bili na policijskoj prismotri, u šiframa traži da mu prodaju drogu. Posrednik između njega i narko-dilera bila je pjevačica Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol. Droga je bila namenjena uglavnom ljudima sa estrade. Đošu je policija nedavno uhvatila sa 50 grama kokaina.

Opširnije: Đoša nabavljao drogu za estradu preko Bebi Dol?

Folk pevač Marko Bulat želi da postane sveštenik. On je tu informaciju potvrdio juče kada je posetio Patrijaršijski dvor u Beogradu i Sveti arhijerejski sabor SPC.
- Odmah bih zamenio mikrofon svešteničkom mantijom, bez razmišljanja. Svašta se danas događa u crkvi, ali ja bih obukao mantiju iz dubokih ubeđenja. Sve u životu radim iz ubeđenja i trudim se da živim ispravno - ističe Bulat.
On je juče prisustvovao prolećnom zasedanju Sabora SPC u Patrijaršiji gde se sastao sa vladikom niškim Jovanom Purićem...

Opširnije: Marko Bulat: Hoću da budem sveštenik!

"Could Not Retrieve any Tweets"

Vic nedjelje

Knjiga gostiju:

vladoo
Poznajem ja radeta, mozes mu se javiti preko facebooka,on se trenutno nalazi u katru...
ponedeljak, 16 maj 2016
slatki arsuz
puno pozdrava od secera
nedelja, 17 april 2016
Dušan Vekić
Najbolji ste! Pozdrav iy Rijeke!
sreda, 13 april 2016

Upišite se! Čitajte!

Najnovije iz galerije!

Budimo u vezi

RTV BN
Ul. Laze Kostića 146, Bijeljina
Republika Srpska, BiH

Kontakt

Budimo u poslu

BRENDOVI vole BN Radio! Većina najpoznatijih brendova promovisala se, kako i dolikuje, na najslušanijem radiju u BiH!

Marketing

Budimo u mreži

Prijava/registracija

Dobrodošli na sajt BN radija!

Registracijom na sajt imate pristup zaštićenim sekcijama naše prezentacije.

Prijatan boravak želi Vam BN Radio Team!