Kroz aktuelne teme, opipajmo Puls naroda subotom u 9 časova!
BN radio & TV BN Music Petkom, subotom i nedjeljom!
Ocijenite ljude i događaje Plus Minus Petkom u 11.10h!
Zvanična top-lista BN radija Top Star 20 Četvrtkom u 17.10h!
O svemu otvoreno Konekcija Ponedjeljkom - četvrtkom u 11.10h!

19 godina sa Vama! BN radio

Prema istraživanju agencije PULS, naš program je već mjesecima unazad najslušaniji! Hvala Vam što nam poklanjate svoje povjerenje! Vaš BN Radio Team.

19 godina sa Vama

19. rođendan BN radija, nikad stariji, ali i nikad bolji nego do sada!
Ostajemo i dalje jedini radio koji sluša svoje slušaoce!

4. januar 2014. godine je dan kada BN radio napunio 19 godina. Za nama su na hiljade informacija, hitova, kontakt-programa, viceva... Pred nama je godina u kojoj ćemo potvrditi epitet najslušanije radio-stanice u BiH i učiniti sve da budemo dostojni punoljetstva! Hvala na povjerenju!

Čim je stigla u emisiju, Dara je bila poslužena koktelom, ali ga je zbog vrućine popila na eks i odmah tražila drugi!

Dara Bubamara je nedavno bila gost u jednoj emisiji i posle nekoliko koktela koje je popila, Radojka se toliko napila da je jedva pričala.

Autor emisije „Grand koktel“ je uz šale uspeo da izvuče Daru kako bi to izgledalo kao da je samo dobro raspoložena, ali su čaše ispred nje odale u kakvom se stanju nalazi.

Čim je stigla u emisiju, Dara je bila poslužena koktelom, ali ga je zbog vrućine popila na eks i odmah tražila drugi. Pošto je u studiju bilo vruće, Dara je pijući alkohol pokušavala da utoli žeđ, ali je već posle nekoliko čaša piće „udarilo u glavu“.


Opširnije: Kad popije Dara Bubamara...

Anastasija Ražnatović u noćnom provodu zajedno sa Lunom Đogani ispija žestoko piće!

Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, na odmoru je zajedno sa svojim bratom Veljkom, dečkom Kostadinom i drugaricama na Crnogorskom primorju. Svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa letovanja.

Ovaj put je postavila video zapis iz noćnog provoda na kojem se vidi kako eskira piće zajedno sa Lunom Đogani i još jednom drugaricom. Na snimku se vidi da im baš i nije prijao ukus pića.

Dok se njena deca Anastasija i Veljko provode na Crnogorskom primorju, Ceca je odlučila da napuni baterije i opusti se u čarima mediteranskog ostrva s prijateljem.


Opširnije: Kako piju alkohol Cecina i Anabelina ćerka?

Imam tu energiju, imam snagu, to što se tamo traži i da sam bila upornija, sigurna sam da bih uspela, rekla je denserka!

Denserka i pevačica Slađa Delibašić zažalila je što se udala mlada jer ju je brak sprečio da postane svetska zvezda.

Delibašićeva, koja je bila udata za Đolet Đoganija s kojim ima dve ćerke Marinelu i Silviju, veruje da je imala potencijala da uspe da napravi karijeru u instranstvu, ali da ju je u tome sprečio brak.

"Da se nisam tako rano udala, da sam bila upornija, uspela bih da postanem svetska zvezda. Ja imam tu energiju, imam snagu, to što se tamo traži i da sam bila upornija, sigurna sam da bih uspela. Ali, nema veze", rekla je Slađa u emisiji Magazin in.


Opširnije: Da se nisam udala mlada, bila bih svetska zvezda!

Folk pevačica Indira Aradinović Indi dobija brojne kritike zbog viška kilograma, ali nju to previše ne dotiče.

Naprotiv, ona je svima pokazala da voli sebe i svoje telo i da u njemu uživa. Kako je Indira više puta izjavila nije opterećena kilogramima, a do dušebrižnicima koji brinu o njenim kilogramima poručuje, kad nemate svoj život onda imate i vremena da mi brojite grame.

Indi nikada nije bila tako seksi kao sada, čega je i ona svesna pa je svoju fotografiju podelila sa svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk u donjem vešu. To što oni na njoj vide kao nedostatak nju u stvari čini seksi.


Opširnije: Seksi selfi ili...

"Could Not Retrieve any Tweets"

Vic dana

Vic nedjelje

Chat

Čatujte sa našim ljudima iz cijelog svijeta, iz mnogih država, sa raznih kontinenata. Zabavite se, upoznajte prijatelje, dopisujte se i sve to uz živi program BN radija! Više informacija o ulasku na chat potražite OVDJE!

Ulaz na chat

Powered by AddonChat Java Chat Software

Knjiga gostiju:

Steven
Regards from Poland, I like Radio BN.
nedelja, 13 jul 2014
dragisa
četvrtak, 13 mart 2014
ANASTASIJA
HALLO HOCU DA POZDRAVIM SVIMA
subota, 22 februar 2014

Upišite se! Čitajte!

Najnovije iz galerije!

Budimo u vezi

RTV BN
Ul. Laze Kostića 146, Bijeljina
Republika Srpska, BiH

Kontakt

Budimo u poslu

BRENDOVI vole BN Radio! Većina najpoznatijih brendova promovisala se, kako i dolikuje, na najslušanijem radiju u BiH!

Marketing

Budimo u mreži

Prijava/registracija

Dobrodošli na sajt BN radija!

Registracijom na sajt imate pristup zaštićenim sekcijama naše prezentacije.

Prijatan boravak želi Vam BN Radio Team!