Kroz aktuelne teme, opipajmo Puls naroda subotom u 9 časova!
BN radio & TV BN Music Petkom, subotom i nedjeljom!
Ocijenite ljude i događaje Plus Minus Petkom u 11.10h!
Zvanična top-lista BN radija Top Star 20 Četvrtkom u 17.10h!
O svemu otvoreno Konekcija Ponedjeljkom - četvrtkom u 11.10h!

20 godina sa Vama! BN radio

Prema istraživanju agencije NIELSEN, naš program je već godinama unazad najslušaniji! Hvala Vam što nam poklanjate svoje povjerenje! Vaš BN Radio Team.

Romani Panić, iako je nedavno proslavila 40. rođendan, na izgledu mogu da pozavidete mnoge mlađe koleginice. Kako pevačica ništa ne prepušta slučaju, rešila je da ode na remont. Naime, Panićeva je pre nekoliko godina svoje poprsje obogatila silikonima, ali je nedavno odlučila da ih obnovi.

Nakon silnih obaveza i novog singla na kojem je vredno radila, pevačica je poželela da se odmori i nabaci bronzani ten za predstojeće nastupe, pa je posetila Crnu Goru. Sudeći po prizoru, pevačica je puna samopouzdanja i uživa u prvim sunčanim danima ove godine.

Opširnije: Nova tura silikona!

Pevačica Dara Bubamara pre izvesnog vremena je provela desetak dana na odmoru u dalekom Tajlandu, gde je odmarala od brojnih nastupa i punila baterije za predstojeće obaveze.

Dok je uživala u svim čarima Tajlanda, držala je svoje fanove obaveštene o tome gde je i šta radi, te je sa njima delila mnoge seksi i provokativne fotografije. Ipak, imala je granice i nije objavila baš sve fotografije koje je tamo napravila.

Opširnije: Fotka koju pevačica nije htela da vidite!

Arkanov sin iz prvog braka Vojin Ražnatović ne prestaje da provocira Svetlanu Cecu Ražnatović. On ne prestaje da vodi rat protiv druge supruge svog oca, a sada je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju uz komentar:

"Nekada davno pre Duce Šiptara, moga oca Arkana i malo poznatog Hajrudina", napisao je Vojin....

Opširnije: CECA: Jedina fotografija sa prvog venčanja?

Vest da je najveća hrvatska zvezda Severina Vučković u vezi sa bivšim fudbalerom, a danas sportskim menadžerom Igorom Kojićem, sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe, odjeknula je u regionu kao bomba.

Ipak, ono o čemu se ne govori jeste raskid Igora i poznate glumice Katarine Radivojević, i to tek po upoznavanju mlađanog Kojića i Severine. Naime, kako za PRessSebia.com tvrdi izvor blizak Kojiću, veza između njega i glumice okončana je tek pošto je on upoznao hrvatsku pop pevačicu.

Opširnije: Kebin sin: ostavio glumicu zbog tatine koleginice

"Could Not Retrieve any Tweets"

Vic dana

Vic nedjelje

Chat

Čatujte sa našim ljudima iz cijelog svijeta, iz mnogih država, sa raznih kontinenata. Zabavite se, upoznajte prijatelje, dopisujte se i sve to uz živi program BN radija! Više informacija o ulasku na chat potražite OVDJE!

Ulaz na chat

Powered by AddonChat Java Chat Software

Knjiga gostiju:

STEVO
NAJBOLJI RADIJO.POZDRAV.
petak, 03 april 2015
russ
Zravo ja sam jedan vas slusalac iz swecke koji vas slusa rado kad ima vreme ja sam prvi put uvasu stranu dali mogu da pozravljen i trazim muzicu zelje
sreda, 11 februar 2015
zekija
BN BN samo BN naj najjjj pozzzz.. za ekipu BN
petak, 06 februar 2015

Upišite se! Čitajte!

Najnovije iz galerije!

Budimo u vezi

RTV BN
Ul. Laze Kostića 146, Bijeljina
Republika Srpska, BiH

Kontakt

Budimo u poslu

BRENDOVI vole BN Radio! Većina najpoznatijih brendova promovisala se, kako i dolikuje, na najslušanijem radiju u BiH!

Marketing

Budimo u mreži

Prijava/registracija

Dobrodošli na sajt BN radija!

Registracijom na sajt imate pristup zaštićenim sekcijama naše prezentacije.

Prijatan boravak želi Vam BN Radio Team!