Kroz aktuelne teme, opipajmo Puls naroda subotom u 9 časova!
BN radio & TV BN Music Petkom, subotom i nedjeljom!
Ocijenite ljude i događaje Plus Minus Petkom u 11.10h!
Zvanična top-lista BN radija Top Star 20 Četvrtkom u 17.10h!
O svemu otvoreno Konekcija Ponedjeljkom - četvrtkom u 11.10h!

19 godina sa Vama! BN radio

Prema istraživanju agencije PULS, naš program je već mjesecima unazad najslušaniji! Hvala Vam što nam poklanjate svoje povjerenje! Vaš BN Radio Team.

19 godina sa Vama

19. rođendan BN radija, nikad stariji, ali i nikad bolji nego do sada!
Ostajemo i dalje jedini radio koji sluša svoje slušaoce!

4. januar 2014. godine je dan kada BN radio napunio 19 godina. Za nama su na hiljade informacija, hitova, kontakt-programa, viceva... Pred nama je godina u kojoj ćemo potvrditi epitet najslušanije radio-stanice u BiH i učiniti sve da budemo dostojni punoljetstva! Hvala na povjerenju!

General Dragiša Simić sklanjao prijave protiv poznatih za saobraćajne prekršaje, čekajući da kazna zastari; Na Simićevom spisku su i muzičari, političari, sportisti, ali i kriminalci, saznaje Kurir!

General Dragiša Simić, bivši načelnik Uprave saobraćajne policije, pod istragom je Sektora unutrašnje kontrole zbog sumnje da je opraštao saobraćajne kazne brojnim muzičarima, političarima, sportistima, ali i kriminalcima, saznaje Kurir.

Tako je doskora prvi čovek saobraćajne policije, navodno, pomogao pevačicama Ani Bekuti i Biljani Sečivanović, harmonikašu Mirku Kodiću, kao i bivšem fudbaleru Mateji Kežmanu, tako što je njihove prijave za saobraćajne prekršaje sklanjao u fioku, do zastarevanja. Na Simićevom spisku, između ostalih, jesu i bivša supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića Sandra, kao i životna saputnica Harisa Džinovića Melina Galić.


Opširnije: Kome je sve general policije "opraštao" ozbiljne saobraćajne prekršaje?

Kako "Star" saznaje, Indira Radić novog dečka krije kao zmija noge! Sada nam je jasno i zašto, pošto je njen novi frajer oženjen!

Kako smo saznali, dotični se zove Goran i zbog Indire je napustio ženu i dvoje maloletne dece, koji žive u Americi, a on se preselio u Beograd. Iako smo pokušali da stupimo u kontakt sa pevačicom, ona nije želela da nam se javi, niti da nam odgovori na SMS poruke.


Opširnije: Pevačica u vezi sa oženjenim!

Radmila Manojlović pojavila se kao specijalna gošća na svadbenom veselju Duška Šarića i njegove izabranice Nine Paskaš, koje su organizovali prošle nedelje u Crnoj Gori.

Rada je tom prilikom nastupala bez honorara, ali je galantni brat uhapšenog narko-bosa Darka Šarića pevačici za četiri pesme dao 2.000 evra.

- Rada godinama peva na svim slavljima koje organizuje porodica Šarić. Ona je njihova omiljena pevačica, a Darko i Nina vole sve njene pesme. Posebno poštuju to što karijeru gradi bez skandala, a i profesionalno obavi svoj posao - kaže dobro obavešteni izvor i nastavlja...


Opširnije: Nastup kod brata narko-bosa: 2000€ za 4 pesme!

Željko Joksimović morao je da traži da mu Srpska pravoslavna crkva poništi brak s prvom suprugom Vesnom, s kojom se na večnu ljubav pred Bogom zavetovao pre 19 godina.

On je prvo podneo molbu svešteniku u crkvi u Valjevu u kojoj se venčao, a koja je prosleđena na razmatranje crkvenom saboru, koji je doneo odluku da se taj brak poništi.

- Po crkvenom običaju, brak se može ponoviti, ali je za to potrebno posebno odobrenje crkvenog sabora. Zato su Željko i Jovana čekali da se tek sad zavetuju na večnu ljubav pred Bogom. Retki su slučajevi da Crkva odbije nečiju molbu - navodi sagovornik za Kurir.


Opširnije: Čekalo se poništenje prvog braka

"Could Not Retrieve any Tweets"

Vic dana

Vic nedjelje

Chat

Čatujte sa našim ljudima iz cijelog svijeta, iz mnogih država, sa raznih kontinenata. Zabavite se, upoznajte prijatelje, dopisujte se i sve to uz živi program BN radija! Više informacija o ulasku na chat potražite OVDJE!

Ulaz na chat

Powered by AddonChat Java Chat Software

Knjiga gostiju:

ornela
pozdrav iz Mostara!
subota, 13 septembar 2014
Steven
Regards from Poland, I like Radio BN.
nedelja, 13 jul 2014
dragisa
četvrtak, 13 mart 2014

Upišite se! Čitajte!

Najnovije iz galerije!

Budimo u vezi

RTV BN
Ul. Laze Kostića 146, Bijeljina
Republika Srpska, BiH

Kontakt

Budimo u poslu

BRENDOVI vole BN Radio! Većina najpoznatijih brendova promovisala se, kako i dolikuje, na najslušanijem radiju u BiH!

Marketing

Budimo u mreži

Prijava/registracija

Dobrodošli na sajt BN radija!

Registracijom na sajt imate pristup zaštićenim sekcijama naše prezentacije.

Prijatan boravak želi Vam BN Radio Team!