">  " />

'Agape' se može legalizovati, 'Kajak' se mora rušiti (VIDEO)


Objavljeno: 2021-06-28 12:04Banjaluka će biti grad bz podjela i neće biti privilegovanih - kazao je danas gradonačenik Banjaluka Draško Stanivuković. 

 


Foto: Draško Stanivuković

Govoreći o radu ljetnih bašti u gradu, Stanivuković je rekao da komunalna policija i inspekcija ima pune ruke posla.


"Oni koji nemaju potrebnu dokumentaciju za rad ljetnih bašti neće moći raditi", kazao je Stanivuković, navodeći da neće biti dozvoljen rad na "divlji način".


Što se tiče restorana "Agapea", koji je u vlasništvu Dodikove kćerke Gorice, on je rekao da ima dio koji na terasi koji nije legalizovan, ali, kako je rekao, postoji sva dokumentacija, koja se može legalizovati, jer je izgrađen prije 2018. godine.


"Kada se to uradi "Agape" više neće biti sporan", kazao je Stanivuković, dodajući da je to istina kada je u pitanju taj ugostiteljki objekat.


Osvrćući se na restoran "Kajak", koji je u vlasništvu porodice kotroverznog biznismena Mila Radišića, Stanivuković je rekao da se taj objekat ne može legalizovati, jer su prošli rokovi za to.


"Kajak se mora rušiti", kazao je Stanivuković i naveo da je to u vlasništvu porodice, koja je kumovski povezana sa Dodikom.

 


Izvor: BN

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.