''Crni labud'' iz Velike Britanije je najbolji restoran na svetu!


Objavljeno: 2017-10-12 15:30:00 Seoski pab čije je naziv Crni labud (engl. Black Svan) koji se nalazi u Oldstedu,Velika Britanija, izgasan je po anketi TripAdvisor-a, za najbolji restoran na svetu!


Foto: YouTube screenshot

 

Crni labud“ u Oldstedu, severni Jorkšir, izglasan je za najbolji restoran na svetu, pobedivši „Debelu patku“ i „Le menoar“ u međunarodnoj anketi.

 

Sajt Trip advajzor, savetnik u odabiru putovanja i mesta koja treba obići prilikom istih, saopštio je da je ovo prvi put da je britanski restoran poneo titulu najboljeg od kada su nagrade ustanovljene, 2012. godine. Le menoar“ Blanka Belmonda u Velikom Miltonu u Oksfordširu bio je drugi na listi.

 

Sajt Trip advajzor istakao je da je pobednik iazbran na osnovu miliona datih mišljenja, koja su prikupljena tokom proteklih 12 meseci. „Crni labud“, koji ima Mišelinovu zvezdu i četiri AA Rozete, je porodični pab, a vode ga najmlađi dobitnik Mišelinove zvezde, šef Tomi Benks (koji je tu nagradu osvojio pre četiri godine) i njegov brat Džejms.

 

„Ogromna je čast da dobijemo ovu nagradu, ali ono što je čini posebnom jeste što je osvojena na osnovu mišljenja naših mušterija“, rekao je Tomi.


Izvor: TripAdvisor
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.